עוגיות סוכר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות סוכר. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 299 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך סודה לשתיה, מיץ לימון, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגיות סוכר אמיש (עוגיות סוכר פריך), עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה, ו יום עוגיית סוכר שמח — עוגיות אמיש סוכר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 177°. קל לרסס גליונות עוגיות עם ספריי בישול או קו אותם עם נייר קלף. במערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, להכות יחד את החמאה והסוכר עד אור במרקם וחלק, על 2 דקות. בעוד התערובת כי הוא פועם, לנפות את הקורים, מלח, וסודה אפייה לקערה ולהניח בצד.
בקערה קטנה, לטאטא יחד את הביצה, חלמון ביצה, וניל, מיץ לימון וגרידת לימון.
להוסיף את זה לתערובת חמאה וסוכר להתמזג עד incorporated. לגרד את הקערה לפי הצורך להתמזג באופן שווה. עם המיקסר על נמוך או באמצעות כף עץ, מערבבים את החומרים יבשים מנופה.
להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה מקומח קלות ולחלק לשני חלקים אפילו. לשטח כל חתיכה על 1 אינץ עבה לעטוף בניילון נצמד. מקררים עד צונן ומוצק, לפחות 2 שעות.
ללוש בעדינות את הבצק הצונן כדי להפוך אותו גמיש יותר. קמח קל משטח עבודה וסיכת מתגלגל, סיבוב הבצק בעקביות ועבודה עם לחץ זוגי, להתגלגל אל עובי 1/8 אינץ'.
חותכים את הבצק לצורה הרצויה ומעבירים לסדינים האפייה מוכן.
מקשטים את העוגיות בסוכר מלטש.
אופים את העוגיות בקבוצות עד שיש להם קצה חום זהוב בהיר עם מרכז בלונדיני חיוור, על 10 דקות.
להעביר מתלים תיל ולתת מגניב לחלוטין.