עוגיות סוכר
אם יש לכם אבקת אפייה, ביצה, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-24 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 13%. נסו עוגיות סוכר אמיש (עוגיות סוכר פריך), עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה, ו יום עוגיית סוכר שמח — עוגיות אמיש סוכר (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח. תניח בצד.
מניחים חמאה וסוכר בקערה גדולה של מיקסר לעמוד חשמלי להכות עד אור בצבע.
מוסיפים ביצה וחלב ומכים לשלב. שים מיקסר על מהירות נמוכה, בהדרגה להוסיף קמח, ולהכות עד תערובת מתרחקת בצד של הקערה. מחלקים את הבצק לשניים, לעטוף בנייר שעווה, ומקררים במשך 2 שעות.
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
מפזרים משטח שבו תוכלו לגלגל את הבצק עם אבקת סוכר.
הסר חבילה עטופה 1 של בצק מהמקרר בכל פעם, מפזרים מערוך עם אבקת סוכר, ולגלגל את הבצק לעובי 1/4 אינץ'. הזז את הבצק סביב ולבדוק מתחת לעתים קרובות כדי לוודא שזה לא דבק. אם הבצק התחמם במהלך גלגול, מניחים גיליון עוגיות קר על גבי במשך 10 דקות כדי להירגע.
חותכים לצורה הרצויה, מניחים לפחות 1 אינץ ' בנפרד על גיליון אפייה משומן, קלף, או מחצלת אפיית סיליקון, ואופים במשך 7 עד 9 דקות או עד עוגיות רק מתחילים להפוך חום סביב הקצוות, מסתובב גיליון עוגיות באמצע דרך זמן האפייה.
בואו לשבת על תבנית אפייה במשך 2 דקות לאחר ההסרה מהתנור ולאחר מכן לעבור קירור מלא על מתלה חוט.
מגישים כמו שהוא או קרח לפי הצורך. לאחסן במיכל אטום עד 1 שבוע.