קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות2
מגזין

עוגיות סוכר מקסיקניות

עוגיות סוכר מקסיקניות
זה מושלם עבור חג המולד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. אם יש לכם זרעי אניס, ביצים, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגיות סוכר אמיש (עוגיות סוכר פריך), עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה, ו יום עוגיית סוכר שמח — עוגיות אמיש סוכר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לנצח קיצור עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
3
מוסיפים כוס סוכר אחת, וזרע אניס.
מרכיבים שתצטרך
אניסאניס
סוכרסוכר
4
מערבבים עד שמנת.
5
מוסיפים ביצים ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
6
מוסיפים קמח, כוח אפייה, קרם טרטר, מלח ומיץ תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
7
מערבבים היטב.
8
ללוש בצק עד חלקה. על משטח מקומח קלות, להתגלגל 1/2 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
9
חותכים באמצעות חותך עוגיות לצורות שונות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיותחותך עוגיות
10
אופים עד חום בהיר, 5 - 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
רול עוגיות בתערובת של 1 כוס סוכר 3 כפות של קינמון בעוד עדיין חם.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
עוגיותעוגיות
סוכרסוכר
גלולגלול

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינו נואר Cuvaison עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."