עוגיות סוכר עם ציפוי שקדים הוא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 60 מנות. עם 257 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור חג המולד. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, סודה לשתיה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ציפוי לעוגיות סוכר, עוגיות סוכר עם ציפוי קרם חמאה, ו עוגיות סוכר רכות וציפוי וניל (מתכונים דומים).
הוראות
1
לטאטא את הקמח, סודה לשתייה ומלח בקערה בינונית. הכה את החמאה וסוכר מגורען במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה במהירות בינונית עד רכות. הכה בביצה, ולאחר מכן הכה בתמציות וניל ושקדים. להפחית את מהירות המיקסר נמוך; להוסיף את תערובת הקמח להכות עד בשילוב. כיסוי וצינה 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף. לגרוף 1 אינץ 'ערימות של בצק על דפי אפייה מוכנים, על 2 1/2 אינץ' זה מזה; לשטח את התלוליות עם האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)