עוגיות סמורס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות s ' mores. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 378 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך קמח, שמן צמחי, קרם של טרטר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו עוגיות סמורס, עוגיות סמורס, ו עוגיות סמורס (מתכונים דומים).
הוראות
קו 12 כוס מאפין פח עם נייר או רדיד אלומיניום.
בסיר בינוני, להמיס את החמאה עם שמן צמחי ומים על אש נמוכה.
בקערה גדולה, לנפות את הקמח עם הסוכר, אבקת קקאו, סודה לשתייה ומלח.
מוסיפים את תערובת החמאה המומסת ומכים עם מיקסר כף יד במהירות נמוכה עד חלקה.
מוסיפים את הביצה ומכים עד incorporated, ולאחר מכן מוסיפים את חלב החמאה ואת הוניל ומכים עד חלקה, מגרד את החלק התחתון ואת הצד של הקערה.
יוצקים את הבלילה לתוך שימורי מאפין מרופדים, ממלאים אותם כשלושה רבעים מלאים.
אופים את הקאפקייקס במרכז התנור למשך כ-25 דקות, עד שהקפיצים והקיסם שהוכנסו למרכז יוצאים נקיים.
תן לעוגות להתקרר מעט, ולאחר מכן להעביר אותם למתלה להתקרר לחלוטין.
בסיר קטן, לשלב את הסוכר מגורען עם המים ולהביא לרתיחה על חום גבוה בינוני, ערבוב כל הזמן עד שהסוכר מומס, 2 עד 3 דקות.
בקערה גדולה של מיקסר חשמלי עומד, להכות את החלבונים ביצה עם צביטות של שמנת טרטר ומלח עד פסגות רכות טופס.
עם המיקסר במהירות בינונית, בזהירות לשפוך את סירופ סוכר חם לתוך חלבונים ביצה. להמשיך להכות את הזיגוג עד מגניב billowy, על 5 דקות.
מערבבים את הציפוי עם קרקרים גרהם ומרשמלו מיני.
מורחים את הציפוי על עוגות מקורר.
מעבירים את הקאפקייקס לתבנית אפייה ומטגנים למשך 30 שניות, או עד שהציפוי קלוי; מגישים.