קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות עם חמאת בוטנים וריבה

עוגיות עם חמאת בוטנים וריבה
והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 95 קלוריות. 135 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מלח, ביצה, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו חמאת בוטנים וריבה בננה רול אפס + תחתית ברורה חדשה של קפרי סאן, עוגיות חמאת בוטנים וריבה, ו עוגיות חמאת בוטנים וריבה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה של מעבד מזון, לשלב קמח, מלח, 2 כף סוכר ודופק פעמיים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים גבינת שמנת וחמאה ודופק עד שהבצק רק מתחיל להתאחד, אבל לא כדור קוהרנטי, כ -10 פעימות קצרות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3
מעבירים למשטח עבודה מקומח קלות ויוצרים בצק לכדור, ואז חותכים כדור לשני חלקים שווים. טופס כל חצי לתוך דיסק, לעטוף בחוזקה בניילון נצמד, וצינה במקרר במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף. על משטח נקי ומשוריין קלות, לגלגל כדור אחד של בצק למלבן 12 על ידי 6 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
מברשת עם ריבת תות 1/2 העליון עם 1/4 כוס חמאת בוטנים צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
שבבי חמאת בוטניםשבבי חמאת בוטנים
ריבת תותריבת תות
6
להפשיל, בסגנון ג ' לי רול, החל בקצה הרחב.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
חתוך ל-12 עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
8
מניחים עוגיות עם הצדדים לחתוך בצד (לא פונה למעלה ולמטה) על תבנית אפייה ולחזור עם הבצק שנותר. מכסים את יריעות האפייה בניילון נצמד ומניחים לצנן למשך 30 דקות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 177°. קלות להכות ביצה עם 1 כפית מים כדי ליצור ביצה לשטוף.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מברשת כל עוגייה עם שטיפת ביצים ומפזרים עם הנותרים 2 כפיות סוכר.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
11
אופים עוגיות עד הזהב, 20 עד 25 דקות. אם כל ריבה חלחלה את הצדדים בעת אפייה, להשתמש בסכין כדי לצחצח הצידה בעוד עוגיות עדיין חם.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
12
תן מגניב במשך 5 דקות על גיליון ואז להעביר מתלה לסיים קירור.