ביצים אפויות עם בייקון ותרד
ביצים אפויות עם בייקון ותרד דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 262 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את ארוחת הבוקר הזו. אם יש לך בייקון מעושן-אפלווד, תרד תינוק, מאפינס שאור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: ביצים אפויות עם בייקון ותרד, ביצים אפויות עם בייקון תרד ואבוקדו, ו ביצים אפויות וקרם בייקון בקיני פטוצ'יני תרד.
הוראות
מחממים תנור ל 400°f. לבשל בייקון inlarge מחבת על חום בינוני עד פריך; להעביר מגבות נייר.
יוצקים טפטופים ממחבת; מילואים טפטוף.
מוסיפים מחבת spinachto, מפזרים פלפל, וזורקים חום overmedium, 1 דקה.
להעביר מסננת מעל קערה לנקז.
מברשת ארבעה 1-cupramekins עם טפטוף. קותלי חזיר מתפוררים.
מקום 1 קלוי חצי מאפין אנגלית, לפצל את הצד, בכל ramekin. Dividespinach בין ramekins, ואז sprinklebacon מעל, חלוקת שווה. עם כף גב, צורה גם במרכז של eachramekin. בעדינות לפצח 1 ביצה לתוך היטב ineach ramekin, שמירה על חלמון שלם.
טפטוף 1 כף קרם על כל ביצה.
אופים ביצים עד הלבנים הם רק להגדיר butyolks עדיין נוזל, 14 עד 16 דקות.
למנה: 284 קלוריות, 17 גרם שומן, 4 g סיבים