ציר עוף חום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ציר עוף חום. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 57 גר' של חלבון, 53 גרם של שומן, וסך הכל 746 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. אם יש לכם עלה דפנה, פלפל, כנפי עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ציר עוף חום, ציר עוף חום, ו ציר עוף חום (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים מתלה בשליש העליון של התנור ומתלה אחר בשליש התחתון; מחממים to450°F.
מורחים עצמות על יעה גדולה.
מניחים בתנור על מתלה תחתון androast עד חום עמוק, 45 דקות-1 שעה.
להעביר עצמות לסיר גדול.כפית את השומן ממיצים במחבת.
Placepan על תנור מעל חום בינוני גבוה.כאשר חתיכות השחמה מתחילים לרחוש, pourin 2 כוסות מים. מביאים לרתיחה, מגרדים חתיכות משחימות עם וודנשפון.
יוצקים לתוך סיר עם עצמות.
בינתיים, מעיל התחתון של מחבת צלייה אחרת או bakingsheet rimmed עם שמן.
מוסיפים בצל, גזר, ותפטיר למחבת וצולים על המדף העליון במשך 20 דקות.
הסר מחבת מהתנור.מערבבים רסק עגבניות. חזור לavenand צלוי עד השחמה עמוקה, על10 דקות.
לגרד ירקות מ צולה paninto סיר.
מוסיפים גרגרי פלפל, פטרוזיליה, קורנית, עלה דפנה, ו 14 כוסות מים טופוט.
מניחים סיר על חום גבוה ומביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשלים במשך 3 שעות. מלאי זן, השלכת מוצקים.להחזיר מלאי למחבת. מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני, ו simmeruntil מופחת 4 כוסות, על 1 1/2 שעות(הזמן ישתנה בהתאם לגודל של סיר).לְצַנֵן. אחסן עד 3 ימים בקירוראו להקפיא עד 3 חודשים.