קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות72
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות עניבת פרפר

עוגיות עניבת פרפר
עוגיות עניבת פרפר הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 72 מנות. יש קינוח זה 50 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך תמצית vanillan, קמח, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 9%. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות טריפל M&M, עוגיות טופי & עוגיות חמאת בוטנים גביע, עוגיות אלביס:" חמאת בוטנים "בננה בייקון עוגיות שוקולד צ' יפס, ו עוגיות הפתעה חמאת בוטנים כפולה וטיפים למשלוח עוגיות # SundaySupper (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הביצים, וניל, שמן צמחי, 1 כפית סוכר, ואת הקמח והמלח בקערה של מערבל חשמלי מצויד עם ההנעה להתמזג על מהירות נמוכה עד משולב. לאחר מכן הכה במהירות גבוהה במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
2
הסר את המשוט לגרד את הבלילה במורד הצדדים של הקערה. השאר את הבצק בקערה, מכוסה, עד רך וספוגי בחוץ, על 1 שעה. ואז להסיר אותו מהקערה, זה יהיה דביק, ולעשות כדור ממנו.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C) וגריז 2 גיליונות אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
4
מפזרים משטח עבודה עם סוכר כוס 1, על 1/8 אינץ עמוק.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
5
מניחים את הבצק במרכז, לשטח אותו מעט עם מערוך ומפזרים את הבצק בנדיבות עם סוכר.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
6
מגלגלים את הבצק לעובי של 1/8 אינץ', מלבן על 18 על 12 אינץ'. לאחר מכן, באמצעות חותך מאפה או סכין קהה, לחתוך את הבצק לרצועות רוחב 3/4 אינץ 'ו 2 אינץ' ארוך. הרם כל רצועה, לסובב באמצע כדי לעשות עניבת פרפר ומניח על יריעות העוגיות, משאיר 1/2 אינץ ' בין כל רצועה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
חותך מאפיםחותך מאפים
סכיןסכין
7
אופים את העוגיות במשך 25 עד 30 דקות על המדף האמצעי של התנור, עד העוגיות קשות למגע על כל הפינות וחום זהוב. (אם באמצעות תנור 1, לשים את יריעות העוגיות על המדפים העליונים והמרכזיים, ולאחר מכן לעבור אותם באמצע הדרך). כדי לבדוק את העדינות, לשבור עוגייה לשניים. אם זה בצקי או רך מדי, זה לא נעשה עדיין. חזור לתנור לעוד כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור