עוגיות פאדג'מיושנות
אם יש לכם אבקת אפייה, קמח, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 9% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו עוגיות פאדג'מיושנות, פאדג'מיושן, ו פאדג'מיושן (מתכונים דומים).
הוראות
קרם סוכר וחמאה במיקסר עד שמנת.
מוסיפים ביצים ווניל, מכים עד מעורבבים היטב.
מערבבים בקמח, אבקת אפייה ומלח. להמשיך להכות עד מעורב היטב. הכה בשוקולד נמס במהירות נמוכה רק עד מעורב.
צורה לתוך כדורים שטוח מעט (כפית מעוגלתחפינים).
אופים על יריעות עוגיות ungreased ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 7-8 דקות או עד שנקבע. מגניב במשך כדקה, ולאחר מכן להסיר מתלים חוט מגניב.