עוגיות פטל-שקדים Linzer
עוגיות פטל-שקדים Linzer דורש בערך 3 שעות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון טבעוני יש 35 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. מתאים ל-30 מנות. אם יש לכם שקדים טבעיים, קינמון טחון, ג'לי דומדמניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגיות פטל-שקדים Linzer, Linzer Augen (עיני Linzer Aka Linzer טארטים או עוגיות Linzer), ו עוגיות פטל לינזר.
הוראות
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע. קו אפיית גיליונות עם נייר קלף.
מורחים שקדים על תבנית אפייה קטנה ואופים עד בניחוחות toasty ואגוזים הם זהובים מבפנים (לחתוך אחד פתוח). כבה את התנור. שקדים מגניבים לחלוטין (אתה יכול להאיץ את זה על ידי לשים אותם במקפיא במשך 10 עד 15 דקות).
לטחון אגוזים עם 1/2 כוס קמח ממתכון עוגיות במעבד מזון עד הקרקע דק, ולאחר מכן להעביר לקערה בינונית.
לטאטא הנותרים 1 1/2 כוסות קמח מן המתכון לטאטא קינמון.
בצע את שאר מתכון בצק עוגיות סוכר החמאה כדי להפוך את הבצק לינזר. מחלקים את הבצק לשניים, ועוטפים כל חצי בנייר שעווה, מעצבים כל חצי למלבן שטוח, ואז מאחסנים כל אחד בשקית ניילון ניתנת לאגירה. לצנן בצק עד המשרד, לפחות 2 שעות.
תנור חום שוב 177° עם מתלה באמצע. קו אפיית גיליונות עם נייר קלף.
בעוד תנור מתחמם, לגלגל את פיסת בצק 1 (לשמור את הבצק שנותר מקורר) בין שני גיליונות גדולים של נייר שעווה עד 1/8 אינץ ' עבה. (אם הבצק הופך רך מדי להתגלגל החוצה, מהיר-צמרמורת על תבנית אפייה במקפיא או צמרמורת במקרר עד המשרד.)
לקלף בחזרה גיליון העליון של נייר שעווה לחתוך כמה שיותר עוגיות 3 אינץ ' עם חותך ככל האפשר. ואז לחתוך 1 אינץ פתחים במרכז חצי עוגיות.
העברת עוגיות, כמו לחתוך, לתבנית אפייה מרופדת, הסדרת אותם 1 אינץ ' זה מזה. (אם הבצק הופך רך מדי כדי להסיר את העוגיות, צנן במהירות את הבצק במקפיא או לצנן במקרר שוב על תבנית אפייה.)
לאסוף, לאסוף מחדש, ושאריות צמרמורת כדי ליצור יותר עוגיות.
להקפיא או לצנן עוגיות לגזור על תבנית אפייה עד המשרד לפני האפייה.
אופים עוגיות, גיליון אחד בכל פעם, עד הקצוות הם זהובים, 6 עד 9 דקות.
תן לעוגיות להתקרר בגיליון 2 דקות.
העברת עוגיות עם מרית מתכת למתלה כדי להתקרר לחלוטין.
חזור עם חתיכת הבצק שנותרה. (סדינים מגניבים ולהשתמש קלף טרי עבור קבוצות הבאות.)
מורחים על 1 כפית ריבה על כל עוגיות עגולות מוצקות (ללא חורים). טבעות אבק קלות (עוגיות עם חורים) עם סוכר של ממתקים באמצעות מסננת רשת תיל.
הכינו טבעות על ריבה כדי להכין סנדוויצ ' ים.
* עבור הקצוות הנקיים ביותר, לשמור הקפאה או מצמרר את הבצק בין גיליונות נייר שעווה בכל פעם שהוא מקבל רך, להקפיא או לצנן את העוגיות לחתוך לפני אפיית אותם.* עוגיות לשמור במיכל אטום בשכבות בודדות, מופרדים על ידי נייר שעווה, במקום קריר 5 ימים.