עוגיות פיסטוק שוקולד צ'יפס לבן
גשו לסופר וקנו קמח, ביצים, סודה לשתייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגיות פיסטוק שוקולד צ'יפס לבן, עוגיות פיסטוק שוקולד צ'יפס לבן, ו חמוציות, פיסטוק ועוגיות שיבולת שועל עם שבבי שוקולד לבן.
הוראות
לנצח את החמאה וסוכרים יחד במהירות גבוהה במשך שלוש דקות.
מוסיפים את הביצים, החלב והוניל ומכים במשך 3 דקות, כדי להיות בטוח לגרד את הצדדים של הקערה כדי להבטיח אפילו ערבוב.
מערבבים מרכיבים יבשים, מוסיפים לרטוב: בקערה נפרדת משלבים את הקמח, סודה לשתיה, אבקת אפייה, מלח ושיבולת שועל מגולגלת.
מוסיף את החומרים יבשים לתערובת החמאה לאט, כדי להיות בטוח לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה פעם או פעמיים כדי להבטיח אפילו ערבוב.
מקפלים בפיסטוקים וצ ' יפס שוקולד לבן.
זרוק כפית גדושה על גיליונות עוגיות מרופדות קלף, להוסיף פיסטוק או שניים נוספים על גבי כל פיסת בצק לקישוט אם תרצה בכך.
אופים ב 177° במשך 8-10 דקות או עד חום זהוב. אפשר להגדיר על סדינים עוגיות לפני המעבר מתלה אפייה להתקרר לחלוטין.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, Moscato Dasti, יציאה, פרוסקו.
קרם שרי, מדיירה ומוסקטו ד 'אסטי הם הבחירה הראשונה שלי לעוגיות שוקולד צ' יפס לבנות. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "