עוגיות קומפוסט Momofuku מותאמות
עוגיות קומפוסט momofuku מותאמות הוא צמחוני קינוח. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 64 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגיות הקומפוסט של מומופוקו, מתכון עוגיות הקומפוסט של Momofuku Milk Bar, ו עוגיות קומפוסט.
הוראות
במערבל לעמוד עם משוט מצורף, חמאה קרה שמנת, הן סוכרים וסירופ תירס על בינוני גבוה עד רכות, 2-3 דקות. לגרד את הצדדים של קערת ערבוב.
מוסיפים ביצים וניל ומערבבים לשלב. הגדל את מהירות הערבוב למיקסר בינוני וגבוה והפעל במשך 10 דקות מלאות. במהלך תקופה זו גרגרי סוכר ימסו, התערובת תהפוך לצבע לבן חיוור כמעט וגודל כפול.
בינתיים, מערבבים יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
ביד או באמצעות המהירות הנמוכה ביותר של מיקסר, מערבבים בתערובת קמח – לא להכות אותו או את העוגיות לא יהיה רך. מערבבים סוכריות ודברים מלוחים.
באמצעות על עטיפת 1/3 כוס למדוד או קמצן 4 אונקיה למדוד, לגרוף את הבצק וליצור סיבובים. הכדורים שלי שקלו קצת פחות מ-4 אונקיות כל אחד. שים סיבובים בצורת על צלחת, לכסות עם לעטוף פלסטיק צמרמורת במשך כמה שעות או עד מוכן לאפות.
אין לאפות את העוגיות שלך מטמפרטורת החדר או שהם לא ישמרו על צורתם.
מחממים תנור קונבנציונלי ל 204°. (350°F בתנור הסעה). מסדרים כדורי בצק עוגיות מצוננים על קלף או גיליון נייר מרופד שאינו מקל-שלי היה מבודד. אם דפי העוגיות שלך דקים, אולי כדאי לך לערום שניים ולאפות עוגיות על גליונות עוגיות מוערמים.
אופים 9-11 דקות (אפיתי את שלי עבור 12-1
בעוד בתנור, עוגיות יהיה לנפח, פצפוץ ולהתפשט. על פי המתכון המקורי, ב 9 דקות העוגיות צריך להיות השחמה על הקצוות ופשוט מתחיל חום לכיוון המרכז. ב-9 דקות, שלי היו חיוורות וצפופות. השאירו עוגיות בתנור למשך דקות נוספות במידת הצורך (יהיה צורך) ואפו סך של כ 12-14 דקות. כל התנורים שונים, כך שתצטרך לצפות בעוגיות, במיוחד בקצוות.
עוגיות מגניב לחלוטין על מחבת גיליון לפני העברת צלחת או מיכל אטום או פח לאחסון (אני מקורר שלי על גיליון רק על 5 דקות, אבל שלי היו קצת מבושל יתר על המידה אז הם היו בסדר).