עוגיות שוקולד ברוטב שוקולד לבן
עוגיות שוקולד עם רוטב שוקולד לבן יכולות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 243 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שוקולד חצי-מתוק, קמח, לחתיכות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו וופלים עם שוקולד מריר ורוטב שוקולד לבן וקצפת אספרסו שוקולד, פסטה שוקולד עם רוטב קרם אגוזים שוקולד, שבבי שוקולד לבנים ופירות יער טריים, ו עוגיות שוקולד לבן-דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
בקערת מתכת קטנה, לשלב את 2 סוגי השוקולד ולהמיס אותם בעדינות על סיר של מים רותחים או דוד כפול. שוקולד מגניב לטמפרטורת החדר.
הפוך את הבצק חמאה: בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk, לשלב את החמאה והסוכר. להתמזג עד חלקה "מוקרם", 3 עד 5 דקות.
מערבבים בשוקולד המותך המקורר.
מנפים את הקמח ומוסיפים לתערובת החמאה ומתמזגים במהירות נמוכה כדי לשלב את הקמח. אל תערבבי יותר מדי .
הסר את הבצק מהקערה ומקרר במשך כמה דקות כדי להירגע.
הפוך את רוטב השוקולד: בסיר בגודל בינוני, להביא את השמנת לרתיחה עדינה.
הסר את הסיר מהחום וקצף בחתיכות שוקולד לבן. אפשר לתערובת לשבת ולהתקרר לרגע. כל השוקולד הלבן צריך בקלות להמיס לתוך השמנת.
להקציף את השמנת החמוצה וטעם לתיבול. הערה של קוק: שמנת חמוצה היא הפכפכה כאשר מחומם, כדי לדאוג כי התערובת שלך אף פעם לא מקבל חם מדי. אם כן, מגניב קצת לפני שילוב. מניחים בצד בטמפרטורת החדר.
לחץ על הבצק חמאה קצר באופן שווה לתוך 9 על 13 על ידי 1 אינץ משומן ללא מקל תבנית אפייה.
מניחים במרכז התנור ואופים במשך 35 עד 40 דקות עד שהבצק יציב למדי למגע.
הסר מהתנור ולאפשר עוגיות חמאה להתקרר במשך כ 10 דקות.
חותכים לתוך 12 מלבנים, 4 על ידי 2 אינץ', ולאחר מכן לחתוך באלכסון על פני מלבנים כדי ליצור משולשים ארוכים 24 לטבילה טובה.
מסדרים פלחי חמאה על מגש עם רוטב שוקולד לבן בקערה לטבילה.