עוגיות שוקולד גרמני עם טביעת אצבע
עוגיות אגודל שוקולד גרמניות עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מספק כ 60 מנות . מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 86 קלוריות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה האירופאית הזו. גשו לסופר וקנו חלמונים, אגוזי פקאן, חלב שהתאדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . הכנת המנה לוקחת כ 46 דקות. עם כפית ציון של 9%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגיות שוקולד גרמני עם טביעת אצבע, עוגיות טביעת אצבע שוקולד, ו עוגיות טביעת אצבע שוקולד.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בסיר 2 ליטר כבד, לשלב סוכר, חלב, 1/2 כוס חמאה, וניל חלמון ביצה. להתמזג היטב. מבשלים מעל חום בינוני במשך 10 עד 13 דקות או עד מעובה מבעבע. מערבבים לעתים קרובות. מערבבים בקוקוס ופקאנים.
הסר מחום וקריר לטמפרטורת החדר.
שמור 1 1/4 כוסות של תערובת ציפוי ולהניח בצד. בקערה גדולה, לשלב תערובת עוגה, חמאה מומסת תערובת ציפוי הנותרים. מערבבים ביד עד לחות ביסודיות. לעצב בצק לתוך כדורי 1 אינץ'.
מניחים 2 אינץ ' בנפרד על גיליון עוגיות ungreased. באמצעות האצבע שלך, לעשות indention במרכז כל כדור. מלא כל indention עם 1/2 כפית של ציפוי שמור.
אופים במשך 10 עד 13 דקות בתנור שחומם מראש. אפשר לעוגיות להתקרר על תבנית אפייה במשך 5 דקות לפני הסרת מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.