עוגיות שוקולד התפוררו
עוגיות שוקולד מתפוררות דורש על 29 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 669 קלוריות. והוא יספק כ 9 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ציפוי שוקולד מוכן להפיץ, סירופ שוקולד, אגוזי מלך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בקר תאילנדי מתפורר, פשטידות בשר טחון מתפוררות, ו פולנטה "פיצה" עם מרווה מפוררת (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 13 עוגיות כתושות וזיגוג; להפיץ בצלחת מרובעת 9 אינץ'. להקפיא 15 דקות.
מערבבים חלב, פודינג, והבא 3 מרכיבים בקערה גדולה; להכות במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי 2 דקות.
מורחים חצי תערובת פודינג על שכבת עוגייה בצלחת; מפזרים 14 עוגיות קצוצות.
טפטוף 1/3 סירופ שוקולד כוס מעל שכבת עוגייה קצוצה. בזהירות להפיץ מחצית הנותרים של תערובת פודינג בצלחת. כיסוי וצינה 30 דקות.
מקציפים גבינת שמנת ואבקת סוכר במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת; מקפלים ציפוי מוקצף.
מורחים תערובת גבינת שמנת על שכבת פודינג.
מפזרים אגוזים, טפטוף עם סירופ שוקולד 1/4 כוס. כיסוי וצינה 8 שעות. לאחסן במקרר.
* כדי להפוך את סוכר הקינמון שלך, לשלב 1/2 כוס סוכר 1 כף קינמון טחון.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![קרם שרי NV Solera]()
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.