עוגיות שוקולד מתפוררות דורש על 29 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 669 קלוריות. והוא יספק כ 9 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ציפוי שוקולד מוכן להפיץ, סירופ שוקולד, אגוזי מלך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בקר תאילנדי מתפורר, פשטידות בשר טחון מתפוררות, ו פולנטה "פיצה" עם מרווה מפוררת (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב 13 עוגיות כתושות וזיגוג; להפיץ בצלחת מרובעת 9 אינץ'. להקפיא 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
גליל פירות
20 עד 25 עלי תרד שלמים
2
מערבבים חלב, פודינג, והבא 3 מרכיבים בקערה גדולה; להכות במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי 2 דקות.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.