קושיקשה
מוכן ב27 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגיות שוקולד וופר של מיידה

עוגיות שוקולד וופר של מיידה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 27 דקות. אם יש לכם אבקת אפייה, שוקולד, אבקת קפה נמס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגיות המבורגר שוקולד, עוגיות שוקולד צ'יפס מוקצף, ו עוגיות שוקולד צ'יפס וופר מלט וטופי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 ° F. קו שני יריעות עוגיות עם נייר רגיל (בניגוד לנון-סטיק או קלף).
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים את השוקולד לא ממותק, שוקולד למחצה, וחמאה בחלק העליון של דוד כפול קטן מעל בקערה להגדיר מעל מים רותחים. מערבבים עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
הסר את החלק העליון של הדוד הכפול ולהניח בצד. אתה יכול גם לעשות את הצעד הזה במיקרוגל. אני אוהב להמיס את החמאה קודם, להוסיף את השוקולד הקצוץ, ומערבבים כך שהשוקולד נמס ככל שהוא יכול מחום החמאה, ואז מיקרוגל ב 50% כוח ערבוב פעם 30 שניות עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
4
מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח, ולהגדיר aside.In קערה של מיקסר חשמלי, לנצח את הביצים, סוכר, קפה או אספרסו, וניל במהירות גבוהה במשך שתי דקות.מקציפים בתערובת השוקולד המומסת במהירות נמוכה רק כדי לערבב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים, מגרדים את הצדדים של הקערה לפי הצורך עם מרית גומי כדי לשלב את החומרים.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
הסר מן המערבל ולהעביר לקערה גדולה יותר. בשלב זה, ודא הבלילה התקררה לטמפרטורת החדר. אם מוסיפים שוקולד לבלילה/בצק חם, הוא יימס לתוכו.מערבבים את פירורי השוקולד והאגוזים ואם יש צורך, לצנן את הבצק במשך כ 20 דקות או עד שהוא עבה מספיק כדי לגרוף.השתמש 1/3 כוס מתכת מדידה כדי למדוד את כמות הבלילה עבור כל עוגייה, לשים חמש עוגיות על כל גיליון עוגיות, אחד באמצע ואחד לכיוון כל פינה. השתמש מרית גומי לדחוף את התערובת לתוך כוס המדידה ולאחר מכן לגרוף אותו החוצה על הסדין מצופה (הבצק הוא דביק). לא לשטח.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שוקולד צ'יפס רכותעוגיות שוקולד צ'יפס רכות
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
אופים סדין אחד בכל פעם או שני סדינים בכל פעם, הופכים את הסדינים מלמעלה למטה וחזית לאחור פעם אחת במהלך האפייה כדי להבטיח אפילו אפייה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
אופים במשך 16 עד 17 דקות-כבר לא. פני השטח של העוגיות יהיו יבשים אבל הקרביים עדיין יהיו רכים. אין באמת דרך לבדוק את אלה; פשוט להשתמש במדחום תנור נייד לפני האפייה כדי להיות בטוח שהתנור שלך נכון, ולאחר מכן לצפות בשעון.כאשר העוגיות התקררו, השתמש מרית מתכת רחבה כדי לשחרר אותם ולהפוך אותם לאוויר תחתית קצת.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט