קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות40
ציון בריאות1
מגזין

עוגיות שוקולד-זנגביל

עוגיות שוקולד-זנגביל
עוגיות שוקולד-זנגביל עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-40 מנות. מנה אחת מכילה 115 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. אם יש לך חמאה, סוכר חום, מולסה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות נסו עוגיות זנגביל שוקולד, עוגיות זנגביל שוקולד, ו עוגיות זנגביל שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, לטאטא את הקמח עם אבקת קקאו, זנגביל טחון, קינמון טחון, שיני קרקע, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח. בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד עם המשוט, להכות את החמאה מרוכך עם קיצור במהירות בינונית עד התערובת חלקה, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
סודה לשתייהסודה לשתייה
ציפורן קרקעציפורן קרקע
אבקת ג ' ינג ' ראבקת ג ' ינג ' ר
אבקת קקאואבקת קקאו
קיצורקיצור
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מוסיפים את הסוכר החום ומכים עד רכות, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
3
הוסף את הביצה לבלילת העוגיות והכה עד incorporated. הכה את המולסה ולאחר מכן שוקולד מריר-מתוק נמס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מריר-מתוקשוקולד מריר-מתוק
מולסהמולסה
עוגיותעוגיות
ביצהביצה
4
מוסיף את תערובת הקמח ב 3 קבוצות, מכות בין תוספות. מחלקים את הבצק ל 3 חלקים שווים. לעצב כל חלק לתוך דיסק, ולאחר מכן לעטוף כל אחד בניילון לעטוף ולקרר את בצק העוגיות עד צונן, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיותבצק עוגיות
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
5
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף. על משטח עבודה מקומח קלות, לרדד 1 דיסק של בצק 1/4 אינץ ' עבה. באמצעות חותכי עוגיות 4 עד 5 אינץ', לחתוך את הבצק לצורות ולהעביר את דפי האפייה מוכן. אסוף מחדש את שאריות הבצק וחתוך עוד עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
חותך עוגיותחותך עוגיות
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים את העוגיות במשך כ 7 דקות, סיבוב המחבתות באמצע אפייה עד צמרות יבשים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
תן עוגיות להתקרר על המחבתות במשך 5 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלים חוט להתקרר לחלוטין. חזור על התהליך עם הבצק הנותר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בצקבצק
9
בקערה בינונית, לשלב את הסוכר ' ממתקים עם ביצה לבן ומיץ לימון להקציף עד הדובדבן הוא חלק לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
מיץ לימוןמיץ לימון
חלבוניםחלבונים
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
10
לגרד את Mascarpone מילוי לתוך שקית צנרת מצויד קצה בינוני. הפעל חצי עוגיות זנגביל בצד שטוח למעלה צינור שכבה דקה של מילוי על העוגיות. למעלה עם שאר העוגיות, למטה בצד שטוח.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
מסקרפונהnameמסקרפונהname
11
לגרד את הדובדבן לתוך שקית צנרת מצויד קצה קטן מאוד. לקשט את העוגיות לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציפויציפוי
12
בואו לעמוד עד הדובדבן מתייבש, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי

מרכיבים

1(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד מריר, נמס ומקוררשוקולד מריר, נמס ומקורר2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר ממתקיםסוכר ממתקים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(ארוז) סוכר חום כהה(ארוז) סוכר חום כהה1גדולביצה, בטמפרטורת החדרביצה, בטמפרטורת החדר1גדוללבן ביצהלבן ביצה7696 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה, ועוד לאבקקמח לכל מטרה, ועוד לאבק2(יכול להיות או להרחיק)קינמון טחוןקינמון טחון11 קילו קישואים,ציפורן טחוןציפורן טחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע11 קילו קישואים,מיץ לימון טרימיץ לימון טרי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה11 קילו קישואים,(צינור גדול)(צינור גדול)796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקיצור ירקות מוצקקיצור ירקות מוצק5(חוֹרֶף)חמאה ללא מלח, מרוכךחמאה ללא מלח, מרוכך796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת קקאו לא ממותקאבקת קקאו לא ממותק