בצל מוקרם חרדל מוקרם
בצל מוקרם חרדל מוקרם עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 128 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך בצל פנינה, חרדל דיז'ון, אגוז מוסקט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. מתכונים דומים: בצל מוקרם II, בצל מוקרם, ו בצל מוקרם.
הוראות
מבשלים בצל בסיר כבד גדול של מים מלוחים רותחים (2 כפיות מלח עבור 4 ליטרים מים) עד רק מכרז, 25 עד 30 דקות. מילואים 1 כוס בישול מים, ולאחר מכן לנקז (סיר מילואים). בצל קר לחמם, ואז לקלף.
ממיסים חמאה בסיר יבש על אש בינונית.
מוסיפים קמח ומבשלים, ערבוב, 2 דקות.
לטאטא במי בישול שמורים, חלב, שרי ומבשל, לטאטא לעתים קרובות, עד תערובת מעובה, כ 8 דקות.
לטאטא חרדל, אגוז מוסקט, ו 1/2 כפית כל אחד מלח ופלפל.
מוסיפים בצל לרוטב ומבשלים 5 דקות.
מעבירים בצל מוקרם לתבנית אפייה ומפזרים באופן שווה עם גבינה. מטאטאים 4 עד 5 סנטימטרים מחום עד למעלה הוא חום זהוב מבעבע, על 3 דקות.
בצל מוקרם, ללא גבינה, ניתן לעשות (אבל לא gratinéed) 1 יום קדימה. צ ' יל, חשוף, עד מגניב, אז מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר, ואז לחמם בתנור 400°f על 20 דקות לפני זרועים גבינה וצלה.