עוגיות שוקולד מיני
המתכון Mini Candy Bar Cupcakes מוכן בסביבות 1 שעה ו 10 דקות והוא בהחלט גדול חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מנה אחת מכילה 53 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. אתה מקבל קינוח שמגיש 70. אם יש לכם ברים שוקולד מצופה ממתקים חמאת בוטנים, ציפוי שוקולד חלב מוקצף, תערובת עוגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 17 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 7%. מתכונים דומים: Vegan Mini Vanillan And Chocolate Swirl Cupcakes (and how to make mini cupcakes), עוגיות אננס עם שוקולד חלב גנאש וממתק אננס תוצרת בית: עוגות השמחות, ו מיני ממתקים Turnovers.
הוראות
מחממים תנור ל-350°F (325°F למחבתות חשוכות או לא דביקות).
מניחים כוס אפייה נייר מיני בכל אחד 70 כוסות מאפין מיני. דק קוצצים מספיק ממתקים כדי שווה 3/4 כוס (על 2 ברים).
בקערה גדולה, לנצח תערובת עוגה, מים, שמן וחלבונים ביצה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ולאחר מכן במהירות בינונית 2 דקות, קערת גירוד מדי פעם. במהירות נמוכה, לנצח בממתקים קצוצים רק עד מעורבב. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפין (שני שלישים מלאים). מקררים את כל הבלילה עוגה שנותרה עד מוכן לשימוש.
אופים 12 עד 16 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 5 דקות; להסיר מחבת למתלה קירור. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
עוגות פרוסט עם ציפוי. לחתוך גס שנותר ממתקים.
מניחים חתיכות ממתקים על ציפוי, לחיצה למטה מעט. החנות מכוסה באופן רופף.