עוגיות שוקולד מקסיקניות ללא גלוטן
עוגיות שוקולד מקסיקניות ללא גלוטן עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 216 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. גשו לסופר וקנו חמאה, דגני קינמון, אם יש לכם בטי בראוני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגיות אגוזים ללא גלוטן עקף עם Cajeta (קרמל מקסיקני), בראוניז שוקולד ומסגיר דלעות צהריים (תבואה חינם, ללא גלוטן, Paleo), ו עוגיות שוקו חם מקסיקניות מותכות {טבעוני, ללא שמן}.
הוראות
תנור חום עד 177°. רסס התחתון רק של מחבת מרובע 8 אינץ ' עם ספריי בישול.
מניחים דגני בוקר בשקית פלסטיק לאחסון מזון resealable; שקית חותם למחוץ עם סיכה מתגלגל לעשות על 1 1/2 כוסות.
בקערה בינונית, מערבבים דגנים, סוכר חום וסודה לאפייה; מערבבים ב 1/4 כוס חמאה מומסת עד מעורב היטב. להזמין תערובת דגנים 1/3 כוס לציפוי. לחץ על שאריות תערובת הדגנים באופן שווה בתחתית המחבת.
אופים 5 דקות. מגניב 5 דקות.
בינתיים, בקערה בינונית, מערבבים בראוני, 1/4 כוס חמאה מומסת והביצים עד מעורבב היטב. זרוק את הבלילה על ידי כפות קטנות על שכבה אפויה. בזהירות מורחים על שכבה אפויה; מפזרים בתערובת דגנים שמורה 1/3 כוס.
אופים 30 עד 34 דקות או עד בראוניז נראים יבשים ולהגדיר. (בראוניז יהיה רך; לא להשתמש במבחן קיסם). מגניב לגמרי, בערך 1/2 שעות. עבור בראוניז, לחתוך 4 שורות על ידי 4 שורות. אחסן היטב.