עוגיות: שוקולד משולש נאנימו בר
עוגיות: שוקולד משולש נאנימו בר (Nanaimo Bars) עשויים להיות רק hor d ' oeuvre אתה מחפש. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 87 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 171 אדם הכין את המתכון הזה והיה עושה את זה שוב. גשו לסופר וקנו קוקוס, תחליפי אבקת פודינג, קקאו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכונים דומים: Cakespy: ברים Nanaimo, Cakespy: ממתקים תירס Nanaimo ברים, ו שוקולד חמוציות Nanaimo ברים.
הוראות
בשורה התחתונה של מחבת אפייה מרובע 8 אינץ ' עם רצועת נייר קלף או רדיד, להסרת קלה של הסורגים מהמחבת ברגע שהם מגניבים.
הכינו את השכבה התחתונה: ממיסים את החמאה, הסוכר ואבקת הקקאו בדוד כפול.
מוסיפים את הביצה המוכה ומערבבים במרץ עם כף עץ עד משולב ועבה.
הסר את המחבת מן החום, להעביר לקערה גדולה, ומערבבים את פירורי קרקר גרהם, אגוזים, קוקוס, ואגוזים. לחץ בחוזקה לתוך המחבת מוכן שלך. שים את זה במקרר במשך כחצי שעה, כך שהוא יכול להגדיר לפני שאתה מוסיף את השכבה הבאה.
הכן את השכבה האמצעית: במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, קרם החמאה, קרם, אבקת פודינג, קקאו, ואת הסוכר' קונדיטורים יחד עד קל מאוד ורך.
מורחים על השכבה התחתונה, דואגים להפיץ אותו שטוח באופן שווה ככל האפשר. החזר את המחבת למקרר בזמן שאתה מכין את הציפוי.
הכן את השכבה העליונה: בסיר בינוני או דוד כפול, להמיס את השוקולד והחמאה על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות כדי להבטיח כי התערובת לא לחרוך.
בואו לשבת עד התערובת היא עדיין נוזלית אבל עבה מאוד, ואז לשפוך אותו על השכבה השנייה (באמצע) ולהפיץ אותו בעדינות עם מרית כדי להבטיח כיסוי אפילו (אבל לעבוד בזהירות, כי שוקולד חם עדיין יהיה מבולגן אם תלחץ קשה מדי תוך כדי להפיץ אותו לקרוע את שכבת החמאה להלן).
מקררים לפחות שעה לפני חיתוך לסורגים.