בשר חזיר צלוי טנדרלוין מלא אגוז Romesco ומוגש עם תאריך מקורמל-רוטב שאלוט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר חזיר צלוי Tenderloin מלא אגוז Romesco ומוגש עם תאריך מקורמל-רוטב שאלוט. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 89 גרם חלבון 69 גרם של שומן, וסך הכל 1347 קלוריות. זה מושלם עבור יום העצמאות. לך לחנות ותביא יין, ציר עוף, אגוז רומסקו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. עם כפית ציון של 84% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי עם רוטב שומה שחור אגוז, בשר חזיר פילה עם שאלוט שמנת-רוטב פאן חרדל, ו בשר חזיר פילה עם קרום אגוזי לוז ויין אדום-רוטב שאלוט.
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת בינונית מעל חום גבוה, עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מטגנים את השום, פלפל, צ ' ילי וקוביות לחם עד להשחמה קלה, על 2 דקות כל אחד. מערבבים במחצית האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 תפוז, גרידה
3
הסר כל מרכיב עם כפית מחוררת כפי שהוא נעשה. Deglaze המחבת עם החומץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מניחים את כל החומרים המוקפצים ואת נוזל deglazing לתוך מעבד מזון להתמזג עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
5
מוסיפים את האגוזים הנותרים, צימוקים ומשמש מחית עד חלקה מעובה, מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
6
עבור בשר חזיר בגריל Tenderloin: מחממים גריל או תנור ל 400 מעלות F. העונה שני הצדדים של בשר חזיר tenderloin עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילה
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מורחים שכבה דקה של רמיסקו אגוז במורד המרכז, מקפלים כל צד על המילוי, ולקשור עם חוט הקצב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
8
מברשת כל tenderloin עם שמן וגריל במשך 4 עד 5 דקות בכל צד או עד רק מבושל דרך. אם משתמשים בתנור, מחממים שמן במחבת טחון גדולה מעל חום גבוה. צורבים את הבשר משני הצדדים, עד חום זהוב, מניחים בתנור וצולים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
תן לנוח 10 דקות לפני חיתוך.
10
עבור רוטב תאריך קרמל: להמס את החמאה בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
תאריכים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
מוסיפים את שאלוט ואת הסוכר ומבשלים עד קרמל, על 5 עד 7 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. הגבר את החום לגובה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שאלוט, מגורר או טחון
ליקוריץ צהוב וירוק
12
מוסיפים את שני היינות ומפחיתים את התערובת עד 1/4 כוס.
13
מוסיף את התאריכים, מלאי ומולסה ולהמשיך לבשל עד מופחת 2 כוסות, ומגיע עקביות של רוטב עבה מעט, על 30 דקות, לשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית מולסה
תאריכים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כף גדושה פלפל לבן
14
כדי לשרת, לחתוך tenderloin לחתיכות עבות 1 אינץ ' העליון עם רוטב Remesco קטן טפטוף עם רוטב תאריך.
מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם הבחירה הראשונה שלי לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Yacochuya סן פדרו דה Yacochuya Malbec עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.