קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

סלט תפוחי אדמה בגריל בסגנון צרפתי

סלט תפוחי אדמה בגריל בסגנון צרפתי
המתכון בסגנון צרפתי סלט תפוחי אדמה בגריל יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-50 דקות. זה מנות ראשונות יש 483 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חרדל תבואה, צלפים, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו בסגנון באפלו בגריל חזה עוף בגריל עם רוטב גבינה כחול Jicaman וסלט אבטיח, סלט שרימפס בסגנון צרפתי, ו סלט עדשים חם בסגנון צרפתי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מכסים תפוחי אדמה במים בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים 2 כפות מלח. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים עד במכרז, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
מסננים תפוחי אדמה ולתת מגניב לחתוך לחצי.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
5
מחממים את הגריל עד בינוני.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
בקערה גדולה לזרוק את תפוחי האדמה עם 1/4 כוס השמן ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מניחים את תפוחי האדמה על הגריל, לחתוך בצד למטה גריל עד חום זהוב קלות, על 4 דקות. הפוך את תפוחי האדמה ולהמשיך צלייה עד רק מבושל דרך, כ 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
8
בעוד תפוחי האדמה צולים, לטאטא יחד את החומץ, חרדל, ו 1/4 כוס שמן בקערה גדולה, להוסיף את הבצל האדום, cornichon וצלפים ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
הסר את תפוחי האדמה מן הגריל ומיד להוסיף לקערה עם מרכיבים אחרים בעדינות לערבב לשלב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
בואו לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 15 דקות לפני ההגשה.
11
מקשטים עם chervil קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
ChervilChervil