עוגיות שוקולד צ'ילי שוקולד צ' יפס
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, קמח, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגיות שוקולד צ'ילי, עוגיות שוקולד צ'ילי, ו עוגיות שוקולד צ'יפס אגוז מלא {עוגיות שוקולד צ' יפס האהובות עליי} (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות. בקערה גדולה לנפות או לטאטא יחד קמח, אבקת קקאו, אבקת צ ' ילי, סודה לשתיה, ומלח; להפריש. להמיס 4 אונקיות קצוץ גס שוקולד צ ' ילי לינדט עם החמאה בקערה קטנה חסינת חום להגדיר מעל מחבת של מים רותחים.
תן לתערובת להתקרר מעט לפני שתמשיך.שים תערובת שוקולד וחמאה, סוכר, ביצים ווניל בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה. הפעל את המכונה למהירות בינונית ומערבבים עד בשילוב. להפחית את המהירות נמוכה בהדרגה לערבב בתערובת קמח 3 תוספות, לא לערבב יתר על המידה. מקפלים בחתיכות שוקולד ביד.באמצעות כף גלידה ½ 1 אינץ', זרוק את הבצק על גבי גיליונות אפייה מרופדים בקלף, מרווחים את העוגיות כ -2 סנטימטרים זה מזה.
אופים את העוגיות כ -15 דקות, או עד שהם מתיישרים ומתחילים להישבר.
הסר אותם מהתנור, הם צריכים להיות רכים למדי. הרם אותם מסדין האפייה, קלף וכל, ולאפשר לאחר מכן להתקרר על מדפים תיל. עוגיות ניתן לאחסן בין שכבות של קלף במיכלים אטומים בטמפרטורת החדר עד 3 ימים.