עוגיות שוקולד צ'יפס אגוזי לוז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות שוקולד צ'יפס אגוזי לוז. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 164 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, אגוזי לוז, סוכר מגורען, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. וזה די גרוע. נסו עוגיות אגוזי לוז שוקולד צ'יפס, עוגיות שוקולד צ'יפס אגוזי לוז, ו עוגיות שוקולד אגוזי לוז (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
קו 2 גיליונות אפייה כבדים עם נייר קלף. דק קוצצים את שיבולת השועל במעבד מזון.
מעבירים את שיבולת השועל לקערה בינונית.
מערבבים בקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. תניח בצד.
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החמאה וסוכרים בקערה גדולה עד רכות. מקציפים את הביצים והוניל.
מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים רק עד מעורבב. מערבבים בטופי, אגוזי לוז, וצ ' יפס שוקולד.
עבור כל עוגייה, טיפה 1 כף מעוגלת של בצק על גבי גיליון, מרווח 1 אינץ ' זה מזה (לא לשטח את הבצק).
אופים עד שהעוגיות זהובות( עוגיות ישטחו מעט), כ -15 דקות. מגניב את העוגיות על דפי האפייה במשך 5 דקות.
להעביר מתלה קירור מגניב לחלוטין. (עוגיות ניתן להכין 1 יום קדימה. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.)