עוגיות שוקולד צ'יפס בראוני
עוגיות שוקולד צ'יפס בראוני עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 281 קלוריות. והוא יספק כ 13 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", שוקולד מריר-מתוק, סוכר מגורען, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד צ'יפס בראוני, עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות בראוני, ו עוגיות שוקולד צ'יפס בראוני.
הוראות
בקערה חסינת חום, ממיסים חמאה, 70% שוקולד, ושוקולד לא ממותק במיקרוגל או על מחבת של מים בקושי מבעבע עד פשוט-נמס וחלק.
מקציפים ביצים, סוכר ומלח עם מיקסר מצויד מצורף שוט על מהירות בינונית גבוהה עד מואר, על 2 דקות. על מהירות נמוכה מערבבים בתערובת שוקולד ווניל עד בשילוב.
בקערה קטנה מקציף קמח עם אבקת אפייה. מערבבים לתוך תערובת שוקולד. תרגע עד שתהיה חזק מספיק כדי לאסוף, בערך 30 דקות. מקפלים בשוקולד צ ' יפס (ראה הערה).
התאם מתלה תנור למיקומים עליונים ובינוניים ותחמם מראש תנור ל-350 ° F. קו שני דפי אפייה עם נייר קלף. סקופ 1/4-כדורי גביע על גיליונות, מרווח לפחות 2 אינץ ' זה מזה (כ 7 למחבת).
אופים עד נפוח רק מתחיל להישבר, 12 עד 15 דקות.
תן מגניב על המחבת 5 דקות, ואז בעדינות להעביר מתלה חוט.