קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות13
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגיות שוקולד צ'יפס בראוני

עוגיות שוקולד צ'יפס בראוני
עוגיות שוקולד צ'יפס בראוני עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 281 קלוריות. והוא יספק כ 13 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", שוקולד מריר-מתוק, סוכר מגורען, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד צ'יפס בראוני, עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות בראוני, ו עוגיות שוקולד צ'יפס בראוני.

הוראות

1
בקערה חסינת חום, ממיסים חמאה, 70% שוקולד, ושוקולד לא ממותק במיקרוגל או על מחבת של מים בקושי מבעבע עד פשוט-נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
בואו להתקרר מעט.
3
מקציפים ביצים, סוכר ומלח עם מיקסר מצויד מצורף שוט על מהירות בינונית גבוהה עד מואר, על 2 דקות. על מהירות נמוכה מערבבים בתערובת שוקולד ווניל עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
בקערה קטנה מקציף קמח עם אבקת אפייה. מערבבים לתוך תערובת שוקולד. תרגע עד שתהיה חזק מספיק כדי לאסוף, בערך 30 דקות. מקפלים בשוקולד צ ' יפס (ראה הערה).
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
התאם מתלה תנור למיקומים עליונים ובינוניים ותחמם מראש תנור ל-350 ° F. קו שני דפי אפייה עם נייר קלף. סקופ 1/4-כדורי גביע על גיליונות, מרווח לפחות 2 אינץ ' זה מזה (כ 7 למחבת).
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
אופים עד נפוח רק מתחיל להישבר, 12 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
תן מגניב על המחבת 5 דקות, ואז בעדינות להעביר מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות