עוגיות שוקולד-שוקולד צ'יפס וסנדוויצ' ים בטעם תות
מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 517 קלוריות. גשו לסופר וקנו את כל הקמח למטרה, סוכר חום, סודה לשתיה, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו גלידת תות-כריכי עוגיות שוקולד צ'יפס + בגידה, עוגיות שיבולת שועל שמנת עוגיות שוקולד צ'יפס עוגיות כריכים, ו כריכי עוגיות פצפוצי שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. קו 2 גיליונות rimmedbaking גדולים עם קלף. לנפות תחילה 4מרכיבים לקערה. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חמאה בקערה גדולה עד רכות. הכה סוכרים inboth, אז ביצים, 1 בכל פעם. מקציפים את התערובת, ואז את תערובת הקמח. מקפלים ב chocolatechips. זרוק את הבלילה על ידי כף גדולכדי להכין גיליונות, ריווח תלוליות 2 עד 3inches זה מזה. באמצעות קצות אצבעות לחים, flattenmounds לעובי 3/4 אינץ'.
אופים עוגיות 5 דקות. סדינים הפוכים.
אופים עד שהעוגיות מנופחות ויבשות, אבל רכות למגע, כ -5 דקות. מגניב לגמרי. להקפיא על גיליונות 15 דקות.
כפית 1/3 כוס ג ' לאטו על צד שטוח של 1 עוגייה. למעלה עם עוגייה שנייה, שטוח sidedown; לחץ יחד. לעטוף להקפיא.חזור עם הג ' לאטו הנותרים cookies.DO קדימה: לשמור קפוא עד 2 ימים.