עוגיות שחור לבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות שחור ולבן. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 90 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, קליפת לימון, וניל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגיות שחור לבן, עוגיות שחור לבן, ו עוגיות שחור לבן.
הוראות
מחממים תנור ל 350 ° F. בקערה גדולה, מערבבים מרכיבי עוגיות עד בצורת בצק.
עם סקופ עוגיות בינוני או כף גדושה, לגרוף בצק 3 סנטימטרים זה מזה על גבי גיליונות עוגיות ungreased.
אופים 12 עד 15 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב בהיר. מגניב 5 דקות; להסיר מגיליונות עוגיות. מגניב לגמרי.
מניחים אבקת סוכר בקערה גדולה; להפריש. בקערה קטנה למיקרוגל, מיקרוגל 1/4 כוס שמנת ו 2 כפות חמאה על גבוה על 1 דקה; מערבבים עד החמאה נמסה.
מוסיפים תערובת חמאה ווניל לאבקת סוכר; מערבבים עד שהתערובת חלקה.
בקערה בינונית למיקרוגל, שבבי שוקולד מיקרוגל ו 1 כף קרם על 1 דקה גבוהה; או עד מומס. מערבבים חצי הדובדבן וניל לתוך תערובת שוקולד מומסת עד חלקה מעורבב היטב. במידת הצורך, להוסיף קרם נוסף רזה שני וניל דובדבן שוקולד.
עבור כל עוגייה, להפוך את הצד השטוח של העוגייה; להפיץ ציפוי שוקולד בשכבה דקה על חצי עוגייה.
מורחים את החצי השני עם ציפוי לבן. חנות מכוסה בטמפרטורת החדר.