עוגיות שחור לבן בהשראת Zabar של
נסו עוגיות שחור לבן, עוגיות שחור לבן, ו עוגיות שחור לבן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F. יש מוכן שני גיליונות אפייה גדולים מרופדים בנייר קלף. אין לשמן את המחבתות כי ריסוס / חמאה יהפכו את המחבתות חלקלקות מדי והעוגיות עשויות להתפשט.עם מיקסר חשמלי, לנצח את החמאה והסוכר עד חלקה וקרם.
מוסיפים את הביצים אחד בכל פעם, ואז מוסיפים בהדרגה את החלב, ואחריו תמציות, מלח ואבקת אפייה. מערבבים היטב כדי לוודא את אבקת האפייה מופץ באופן שווה. מערבבים בקמח עוגה, ולאחר מכן מוסיפים את הקמח שנותר. הבלילה לא צריכה להיות יבשה, אבל זה צריך להחזיק את הצורה שלה כאשר אתה plop אותו על המגש.באמצעות כף גדושה בנדיבות רבה, זרוק את הבצק על דפי האפייה המרווחים 2 אינץ ' זה מזה.
אופים במשך 12 דקות או עד הקצוות מתחילים חום.
הסר מסדינים אפייה ולתת מגניב.מניחים שקית קישוט uncut וללא קצה בכוס ולמשוך הצדדים למטה כדי להפוך את השרוול הקטן. כדי להפוך את הציפוי הלבן, לשלב את אבקת הסוכר, שמנת, חלב וסירופ תירס בקערה ומערבבים עד עבה. מערבבים בסירופ תירס ווניל.
מוסיפים יותר חלב, 1 כפית בכל פעם, ערבוב עד הבלילה הוא דק, אבל עדיין עבה מספיק כדי צינור משקית (קצת עבה יותר דבק).
העברה לשקית לקשט.חזור על אותם צעדים עם מתכון ציפוי שחור, רק להוסיף את אבקת קקאו יחד עם אבקת סוכר.
העבר לשקית קישוט אחרת.כאשר עוגיות הם מגניבים לחלוטין, להפוך אותם כך שהצד השטוח הוא למעלה. חותכים את הקצה את שקית לקשט הלבנה וציפוי לבן צינור מעל מחצית מכל עוגייה. חזור עם הדובדבן השחור.
תן עוגיות לשבת בטמפרטורת החדר או צמרמורת עד הדובדבן הוא מוצק.