גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, סודה לשתיה, קיצור, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. . , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגיות שיבולת שועל עם חמאת שקדים מלוחים ופריכים, עוגיות שוקולד צ'יפס חמאת שקדים פריכות ודקות, ו פסי שקדים פריכים.
הוראות
1
בקערה גדולה, שמנת התקצרות, וסוכר. להפריד את הביצים ומקרר את הלבנים.
מרכיבים שתצטרך
קיצור
קרם
סוכר
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מערבבים בחלמון ביצה ובתמצית שקדים. ממיסים את הסודה לשתייה במים ומערבבים לתערובת יחד עם החלב.
מרכיבים שתצטרך
תמצית שקדים
סודה לשתייה
חלמון ביצה
מים
חלב
3
מערבבים את הקמח, הקרם של טרטר ומלח, ומערבבים בהדרגה לתוך תערובת הסוכר. מקפלים את השקדים.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
שקדים
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
4
מגלגלים את הבצק לתוך בול עץ בקוטר של כ-2 אינץ'. לעטוף בנייר שעווה ומקרר לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
עוטף
5
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
חותכים את הבצק לפרוסות עבות 1/8 אינץ 'ומניחים 2 אינץ' בנפרד על יריעות עוגיות ungreased.