עוגיות שקדים פריכות
גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, סודה לשתיה, קיצור, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. . , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגיות שיבולת שועל עם חמאת שקדים מלוחים ופריכים, עוגיות שוקולד צ'יפס חמאת שקדים פריכות ודקות, ו פסי שקדים פריכים.
הוראות
בקערה גדולה, שמנת התקצרות, וסוכר. להפריד את הביצים ומקרר את הלבנים.
מערבבים בחלמון ביצה ובתמצית שקדים. ממיסים את הסודה לשתייה במים ומערבבים לתערובת יחד עם החלב.
מערבבים את הקמח, הקרם של טרטר ומלח, ומערבבים בהדרגה לתוך תערובת הסוכר. מקפלים את השקדים.
מגלגלים את הבצק לתוך בול עץ בקוטר של כ-2 אינץ'. לעטוף בנייר שעווה ומקרר לפחות 4 שעות.
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
חותכים את הבצק לפרוסות עבות 1/8 אינץ 'ומניחים 2 אינץ' בנפרד על יריעות עוגיות ungreased.
מברשת עם חלבונים ביצה ומפזרים סוכר.
אופים במשך 10 עד 12 דקות, או עד בצבע בהיר.
בואו להתקרר על מדפים תיל.