קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות שקדים פריכות

עוגיות שקדים פריכות
גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, סודה לשתיה, קיצור, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. . , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגיות שיבולת שועל עם חמאת שקדים מלוחים ופריכים, עוגיות שוקולד צ'יפס חמאת שקדים פריכות ודקות, ו פסי שקדים פריכים.

הוראות

1
בקערה גדולה, שמנת התקצרות, וסוכר. להפריד את הביצים ומקרר את הלבנים.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
קרםקרם
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מערבבים בחלמון ביצה ובתמצית שקדים. ממיסים את הסודה לשתייה במים ומערבבים לתערובת יחד עם החלב.
מרכיבים שתצטרך
תמצית שקדיםתמצית שקדים
סודה לשתייהסודה לשתייה
חלמון ביצהחלמון ביצה
מיםמים
חלבחלב
3
מערבבים את הקמח, הקרם של טרטר ומלח, ומערבבים בהדרגה לתוך תערובת הסוכר. מקפלים את השקדים.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
שקדיםשקדים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
4
מגלגלים את הבצק לתוך בול עץ בקוטר של כ-2 אינץ'. לעטוף בנייר שעווה ומקרר לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
עוטףעוטף
5
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
חותכים את הבצק לפרוסות עבות 1/8 אינץ 'ומניחים 2 אינץ' בנפרד על יריעות עוגיות ungreased.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
מברשת עם חלבונים ביצה ומפזרים סוכר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
8
אופים במשך 10 עד 12 דקות, או עד בצבע בהיר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
בואו להתקרר על מדפים תיל.