עוגיות תאנה ואגוזים
עוגיות תאנה ואגוזים הן אולי הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 107 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מיץ תפוזים, גרידת לימון, אגוזי מלך ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-26 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו קרוסטיני תאנה אפוי, עוגיות תאנים תוצרת בית, ו Paleo שקדים איור Quickbread (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא את הביצים ווניל בקערה קטנה כדי להתמזג.
מערבבים את הקמח, הסוכר, גרידת לימון, ומלח בקערה גדולה.
מוסיף את החמאה ולשפשף עם האצבעות שלך עד החמאה היא בגודל של אפונה קטנה.
מוסיפים את תערובת הביצים ומערבבים במזלג עד שהבצק מתחבר. אסוף את הבצק לכדור. מחלקים את הבצק ב 2 ו להשתטח לתוך דיסקים. לעטוף את דיסקי הבצק בפלסטיק ומקרר במשך 1 שעה.
בינתיים, למילוי ועוגיות: מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
קו 2 גיליונות אפייה גדולים כבדים עם נייר קלף. דק קוצצים את התאנים והצימוקים במעבד מזון.
מוסיפים את הדבש, מיץ תפוזים, קינמון, וגרידת לימון, ודופק רק כדי להתמזג. לגרד את תערובת התאנה לתוך קערה בינונית. מערבבים באגוזים.
מעבירים את תערובת הפירות לשקית מאפה.
מרדדים דיסק 1 של בצק על משטח עבודה מקומח עד עובי 1/8 עד 1/4 אינץ'. באמצעות חותך ביסקוויטים בקוטר 2 1/2 אינץ', לחתוך את כדורי בצק. לאסוף את שאריות הבצק לתוך דיסק, ולאחר מכן לכסות ולקרר תוך הרכבת העוגיות. כפית את תערובת הפירות במרכז כל עיגול בצק. לחות קלות את הקצוות של הבצק עם לשטוף את הביצה. מקפלים את הבצק על המילוי ולוחצים על הקצוות כדי לאטום. מסדרים את העוגיות בנפרד באופן שווה על דפי האפייה מוכנים.
מברישים את צמרות העוגיות עם שטיפת ביצים.
אופים עד שהעוגיות הן זהובות חיוורות, כ -18 דקות.
מגניב את העוגיות על תבנית האפייה במשך 5 דקות.
להעביר את העוגיות מתלה קירור מגניב לחלוטין. חזור עם שאריות הבצק המקורר והמילוי הנותר.