עוגיות תבלין ובצל חיטה
עוגיות תבלין ובצל חיטה הוא מנת תוספת צמחונית. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 143 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. אם יש לכם מלח, חלב, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו ביסקוויטים עשבי בצל, ביסקוויטים מחיטה מלאה, ו ביסקוויטים מחיטה מלאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת קטנה מצופה בתרסיס בישול על חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים 6 דקות או עד רך, ערבוב לעתים קרובות. כפית בצל בבלנדר.
הוסף חלב; תהליך עד חלקה. מגניב.
כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מערבבים קמחים ו 5 מרכיבים הבאים (קמחים דרך בזיליקום) בקערה גדולה; לחתוך את החמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד התערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיפים תערובת בצל; מערבבים רק עד לח. להפוך את הבצק על משטח משוריין בכבדות (הבצק יהיה דביק), ללוש קלות 5 פעמים עם ידיים משוריינות.
רול בצק לעובי 1/2 אינץ'; לחתוך 10 ביסקוויטים עם חותך ביסקוויטים 3 אינץ'.
מניחים על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 425 במשך 12 דקות או עד הזהב.