קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגיות תות עם סירופ וניל-כתום

עוגיות תות עם סירופ וניל-כתום
פצפוצי תות עם סירופ וניל-כתום הוא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 230 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. אם יש לך וניל, תותים, מיץ תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגיות תות עם סירופ בלסמי ופלפל שחור, עוגיות תות עם סירופ בלסמי ופלפל שחור, ו Shortcakes תות & וניל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 177° וחמאה מחבת אפיית מתכת מרובעת בגודל 8 על 2 אינץ'. שורה תחתונה של מחבת עם קלף או נייר שעווה, ואז נייר חמאה. אבק עם קמח, לדפוק את עודף.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
נייר שעווהנייר שעווה
תנורתנור
2
להקציף יחד חלמונים, 1/2 כוס סוכר, חלב, ווניל בקערה גדולה עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
סוכרסוכר
חלמון ביצהחלמון ביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
לטאטא קמח ומלח (הבלילה תהיה עבה).
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
לנצח לבנים עם מיקסר חשמלי עד שהם מחזיקים פסגות רכות. בהדרגה לנצח הנותרים 1/4 כוס סוכר לנצח עד הלבנים להחזיק פסגות נוקשה, מבריק.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
5
מערבבים כשליש מהלבנים לתוך הבלילה כדי להבהיר, ואז לקפל בלבנים הנותרים 2 קבוצות יותר, בעדינות אבל ביסודיות.
6
מעבירים את הבלילה לתבנית אפייה, מתפשטים באופן שווה, ואופים באמצע התנור עד שזהב חיוור ובוחן יוצא נקי, 14 עד 16 דקות. עוגה מגניבה לחלוטין במחבת על מתלה (עוגה תתכווץ מצדדים של מחבת). כאשר מגניב, להפעיל סכין חדה סביב הצד של העוגה במידת הצורך ולהפוך על מתלה, ולאחר מכן להסיר נייר.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
סכיןסכין
1
לגרד זרעים שעועית וניל עם קצה סכין חדה לסיר קטן, ולאחר מכן להוסיף תרמיל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
זרעיםזרעים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
סכיןסכין
2
מוסיפים סוכר, מים, גרידה ומיץ. מביאים לרתיחה, ערבוב עד הסוכר הוא מומס, ומרתיחים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מיץמיץ
סוכרסוכר
מיםמים
3
מעבירים לקערה ומקררים 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
יוצקים סירופ דרך מסננת בסדר לתוך קערה אחרת להשליך מוצקים. מערבבים בעדינות תותים ולתת לעמוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
1
הכה יחד שמנת, סוכר, שמנת חמוצה עד תערובת רק מחזיק פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
קרםקרם
סוכרסוכר
1
חותכים 4 סיבובים מעוגה עם חותך עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיותחותך עוגיות
2
בנדיבות לצחצח את שני הצדדים של כל סיבוב עם סירופ מתערובת תות ולסדר, צדדים כהים למעלה, על צלחות. כפית תותים על סיבובים ולתת לעמוד 5 דקות כדי לאפשר סירופ יותר להשרות לתוך עוגה. סיבובים העליון עם גושים של שמנת טפטוף עם סירופ הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
קרםקרם
סירופסירופ
1
* העוגה עשויה להיות אפויה 1 יום קדימה ושמרה במיכל אטום בטמפרטורת החדר.