עוגייות בטטות מצופות עשב
צריך מתאבן צמחוני? עוגיית בטטה עם צימוקים מצופים בעשב יכולה להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 109 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, קמח, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו פשטידת רועים מצופה בטטה, צ'יפס בטטה עם שיבולת שועל, ו פקאן עקף תבשיל בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
תנקב את הבטטות עם מזלג. הגדר את תפוחי האדמה על גיליון עוגיות ואופים במשך 1 שעה, או עד מכרז.
בואו להתקרר מעט. באמצעות כף, לגרוף את בשר תפוחי האדמה מן העורות לתוך קערה מחית עם מזלג; אתה צריך 1 1/2 כוסות של פירה בטטות. מקררים עד שמצוננים.
בקערה גדולה, לערבב את 2 1/2 כוסות קמח עם סוכר חום, אבקת אפייה, מלח ופלפל קאיין.
חותכים את החמאה עם בלנדר מאפה. בקערה קטנה, מערבבים את תפוחי האדמה המתוקים עם החלב.
מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים עם כף עץ עד שכל הקמח משולב; הבצק יהיה דביק למדי. מקררים את הבצק לפחות 15 דקות.
על משטח עבודה משוריין היטב, ללטף את הבצק עד שהוא 1/2 אינץ ' עבה. באמצעות חותך מקומח עגול 2 אינץ ' או מחורץ, להחתים כמה שיותר ביסקוויטים ככל שאתה יכול ולהעביר אותם גיליון אפייה מצופה נייר קלף. מגלגלים מחדש את השאריות ומחסלים עוד ביסקוויטים.
צחצח את צמרות הביסקוויטים עם שטיפת הביצים ולחץ על ענף עשב קטן לתוך כל אחד מהם.
אופים את הביסקוויטים במשך כ 20 דקות, או עד הזהב.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.