עוגיית אניסיד
אם יש לכם סוכר, קורנפלור, קמח וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ביסקוטי אניסיד, צמות אניסיד, ו גלילי שמרים אניסיד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 163°, ולקבל את מחבת springform שלך. קו הבסיס עם נייר קלף.
שים את הקמח, קורנפלור, סוכר ממתקים, וחמאה במעבד מזון בליץ עד בשילוב ופשוט להתקבץ לתוך בצק חיוור.
הסר את המכסה, להוסיף את aniseeds, ואז לשים את המכסה בחזרה על הדופק עד הזרעים ארומטיים מעורבבים היטב.
להטות את התערובת למחבת מוכן ולחץ אותו בצורה חלקה בסבלנות עד שיש לך שכבה אפילו בתחתית המחבת. (כן, אני יודע שהאניסיידים אינם נבדלים מגללי עכברים, אבל אני באמת לא יודע מה ניתן לומר רווחית בעניין; אז להתעלם ממנו.)
שים את זה בתנור ואופים במשך 20-25 דקות, עד הלחם מבושל דרך, מעט זהב בקצוות אבל עדיין חיוור על גבי.
הסר מתלה חוט, ואם אתה רוצה את זה מוכר dotty-בדוגמת מבט חמאה קצר, בעדינות להשתמש את הקוצים של מזלג לגמגם את פני השטח ישר אחרי שהוא יוצא מהתנור (טיפול—המחבת חם); ואז להשאיר אותו במחבת במשך 10 דקות לפני חיתוך 16 טריזים דקים, עדיין במחבת שלה. מגניב עוד 20-30 דקות, לפני הרמת הבסיס של המחבת בעדינות להעביר את פלחי חמאה מתלה חוט או צלחת.
מגישים מגניב, או לאכול חם כמו שאתה אוהב.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
הקינוח עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "