פוטנסקה שרימפס ופסטה
Puttanesca שרימפס ופסטה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 662 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. אם יש לכם פלפל, צלפים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון של 74% המנה הזאת די טובה. נסו Puttanesca פסטה שרימפס, Pastan alla puttanesca {ממש פסטה בסגנון זונה}, ו פוטנסקה חסילונים (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הלינגוויני על פי הוראות החבילה. בינתיים, לחמם את השמן במחבת גדולה על חום בינוני. עונת השרימפס עם הפלפל ומבשלים עד שהם מתחילים להפוך ורוד, על 2 דקות. להפוך את השרימפס, להוסיף את הצלפים, זיתים, אנשובי (אם שימוש), ומבשלים 2 דקות יותר.
מוסיפים את רוטב המרינרה ומבשלים עד מחומם דרך, על 4 דקות. מחלקים את הפסטה סחוטה בין קערות בודדות כפית את שרימפס ורוטב פוטנסקה מעל.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.