ירקות חורף, אסיאגו, פיצה אנשובי
ירקות חורף, אסיאגו, פיצה אנשובי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 359 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג החורף שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך בצל, מלח, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: סלט ירוק חורף עם אגוזים, תפוחים ופרמזן-רוטב אנשובי, סלט ירקות חרדל עם רוטב אנשובי, ו חרדל ירוק, שרימפס ופסטה אנשובי.
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל אדום, ומבשלים 10 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
להוסיף 3 כפות צימוקים, שום, אנשובי; לבשל במשך 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים תרד וירקות; מכסים ומבשלים 4 דקות או עד תרד וירקות לנבול. לחשוף ולבשל במשך 3 דקות או עד הנוזל מתאדה. מערבבים 1/4 כפית מלח ופלפל. מגניב במקצת.
מניחים קרום על תבנית אפייה.
מפזרים את הקרום באופן שווה עם מוצרלה; למעלה באופן שווה עם תערובת תרד.
מפזרים אסיאגו באופן שווה על תערובת תרד.
אופים ב 400 במשך 12 דקות או עד גבינה נמסה ומתחיל חום.