עוגת Bundt רום צימוקים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת Bundt רום צימוקים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 296 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו קליפת לימון, צימוקים זהובים, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגת תפוחים-צימוקים Bundt, גלידת אננס טבעת רום # SummerDessertWeek, ו עוגת בית אגרה (עוגת שכבה או עוגת שמרים - אתה בוחר).
הוראות
מערבבים צימוקים ורום בקערת מיקרוגל קטנה; מיקרוגל גבוה במשך 30 שניות. מגניב לטמפרטורת החדר.
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח והבא 3 מרכיבים (באמצעות מלח) בקערה; מערבבים עם מקצף.
מניחים חמאה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה.
מוסיפים שמן, 1 כוס סוכר מגורען, קליפות ווניל; להכות במהירות בינונית 3 דקות או עד אור ורך.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים תערובת קמח וחלב לסירוגין לתערובת חמאה, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח.
מסננים צימוקים דרך מסננת מעל קערה; נוזלי מילואים. מערבבים צימוקים לתוך הבלילה.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת 10 כוס מצופה בתרסיס אפייה.
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 10 דקות על מתלה תיל.
הסר מן פאן; מקום על צלחת הגשה.
שלב הנותרים 1/3 כוס סוכר מגורען, סירופ תירס, ו 2 כפות מים בסיר קטן; להביא לרתיחה. לבשל 1 דקה.
הסר מחבת מחום; מערבבים ברום שמור.
סירופ מברשת על עוגה חמה. מגניב לגמרי.