פונדו גבינת צ'ילי
פונדו צ'ילי-גבינה הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 432 קלוריות. אם יש לכם צ'ילי, צ' יפס טורטייה, גבינת צ'דר חדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 38%. מתכונים דומים: גבינה רצינית: סופרבול בירה פונדו גבינה, פונדו גבינה, ו פונדו גבינה.
הוראות
במחבת פונדו 1 1/2 עד 2 ליטר (להבה הוכחה קרמיקה או פורצלן מזוגג ברזל יצוק) או מחבת מתכת כבדה על חום בינוני, חם 1 כוס חלב עד בועות טופס ולאט לאט לעלות על פני השטח, על 6 דקות.
בקערה, מערבבים גבינת ג 'ק, גבינת צ' דר, קורנפלור וכמון.
מוסיפים תערובת גבינה, קומץ בכל פעם, לחלב חם, ערבוב עד פונדו נמס בצורה חלקה ומתחיל בועה.
הגדר מחבת על אלכוהול הוצת או להבת דלק מוצק משומר (אם מחבת היא קרמיקה, מניחים מפזר חום בינה לבין מקור חום). התאם את החום כך בועות פונדו לאט מאוד. בדוק מדי פעם כדי להיות בטוח פונדו לא צורב; אם זה חם מדי, להפחית או לכבות את החום, ואז לחדש את החימום כאשר התערובת מתחילה להתקרר.
קוביות לחם חנית, 1 בכל פעם, עם מזלגות פונדו או שיפודים דקים (מתכת או עץ) ומערבבים דרך פונדו (מערבבים על פני תחתית לעתים קרובות כדי למנוע חריכה); להרים ולתת לטפטף בקצרה על מחבת, ואז לאכול. אם פונדו מקבל עבה מדי לטבילה קלה, מערבבים בחלב מחומם יותר, כמה כפות בכל פעם. אחרי שפונדו נצרך, לגרד את קרום הגבינה מהמחבת לחלק ולאכול; זה נחשב פינוק מיוחד.
מגישים פונדו עם צ ' יפס טורטייה במקום לחם אם תבחר.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
קאווה, גרנאש ושיראז הם בחירה מצוינת לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Clos Amador Cava Tendre rosé. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
Clos Amador קאווה Tendre עלה
צבע ורוד עמוק ועמוק עם מראה מבריק. היווצרות מתמדת של מחרוזות של בועות בסדר. ניחוחות נקיים ועזים של פירות אדומים, אופייניים למגוון, עם פתק קל של פרח ורדים. טרי ואלגנטי, עם הערות מסומנות של פירות בר, פטל ודובדבנים המסדרים טעם לוואי מוצק, רחב.קלוס אמאדור רוז (Clos Amador Rose), שנהנתה במיוחד כאפריטיף, מהווה התאמה מושלמת למוס שוקולד מריר, והיא אלוהית עם פירות אדומים טריים ועוגות כמו שרלוט תות שדה.