קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת Innkeeper קולוניאלית

עוגת Innkeeper קולוניאלית
אם יש לכם חלב, חמאה, אגוזי מלך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. נסו טוסט צרפתי ממולא קולוניאלי מבית פנקייק קולוניאלי, Innkeeper Pie, ו לחם שיבולת שועל קולוניאלי (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת קטנה, להמס את השוקולד עם המים. מערבבים ב 2/3 כוס סוכר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן.
3
הסר מהחום. מערבבים בחמאה או מרגרינה ו 1 1/2 כפיות וניל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ונילוניל
4
מערבבים יחד קמח, 3/4 כוס סוכר, אבקת אפייה, מלח, קיצור, חלב, ו 1/2 כפית וניל עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה לערבב. הכה במהירות בינונית במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קיצורקיצור
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
5
מערבבים בביצה. מקציפים 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
6
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת מאפה מרופדת. מערבבים תערובת שוקולד, ויוצקים מעל הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מפזרים את האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
אגוזיםאגוזים
8
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 55 עד 60 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מגישים חמים.