עוגת Junipear של ארבע ועשרים ציפורי שחורות היא A צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 367 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. אם יש לך קרח, סוכר דמררה, כתום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו ארבע ועשרים בלאקבירדס' ביצה 'N' גרוג פאי, עוגת שוקולד צ' ילי ירוקה של Four & Twenty Blackbirds, ו עוגת לימון שחור 'Blackbirds' ארבע ועשרים (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור הקרום: מערבבים את הקמח, המלח והסוכר יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוסיפים את חתיכות החמאה ואת המעיל עם תערובת הקמח באמצעות מגרד ספסל או מרית.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצק
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
3
עם בלנדר מאפה, לחתוך את החמאה לתערובת הקמח, עובד במהירות עד חתיכות בגודל אפונה בעיקר להישאר (כמה חתיכות גדולות יותר בסדר; להיזהר לא overblend).
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מערבבים את המים, חומץ סיידר, וקרח בכוס מדידה גדולה או קערה.
מרכיבים שתצטרך
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מפזרים 2 כפות של תערובת מי קרח על תערובת הקמח, ומערבבים וחותכים אותו עם מגרד ספסל או מרית עד שהוא משולב באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצק
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
6
הוסף עוד מתערובת מי הקרח, 1 עד 2 כפות בכל פעם, באמצעות מגרד הספסל או הידיים שלך (או שניהם) לערבב עד הבצק מגיע יחד בכדור, עם כמה חתיכות יבשות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצק
7
לסחוט ולצבוט עם קצות האצבעות שלך כדי להביא את כל הבצק יחד, לפזר חתיכות יבשות עם טיפות קטנות יותר של תערובת מי קרח, במידת הצורך, כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
8
לעצב את הבצק לתוך דיסק שטוח, לעטוף פלסטיק, להכניס למקרר לפחות 1 שעה, רצוי לילה, כדי לתת את הקרום זמן רך.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
9
עטוף היטב, הבצק יכול להיות בקירור במשך 3 ימים או קפוא במשך 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
10
למילוי: יש מוכן ומקרר אחד מאפה מרופד 9 אינץ מחבת עוגה עגול מאפה או סריג למעלה.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
11
מיץ לימון ותפוז לתוך קערה גדולה, הסרת כל זרעים.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימון
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
12
הכינו את האגסים באמצעות מכונת קילוף תפוחים, או ליבה, לקלף, לחתוך אותם דק עם סכין חדה או על מנדולינה עד שיש לך על 5 כוסות פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
מנדולינה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
13
לדלות את פרוסות לימון ומיץ תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
קליפות מלימון
14
מפזרים קלות עם 2 כפות של סוכר מגורען.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
15
להפריש כדי לרכך מעט ולשחרר כמה מיצים, 20 עד 30 דקות.
16
בקערה של מעבד מזון מצויד מצורף להב, לשלב את הנותרים 1/2 כוס סוכר מגורען, קמח, גרגרי ערער, קינמון, מלח, גרידת לימון; תהליך עד גרגרי ערער קצוצים וריחני.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
גרגרי ערער
כסף ללא נעליים
תפוח נוסף אופציונלי
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גס
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
17
כדי להסיר כל חתיכות גדולות שנותרו של ערער ברי, לנער את תערובת הסוכר דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערער
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
18
משאיר מאחור כל מיץ עודף, להעביר את האגסים לקערה יחד עם תערובת הסוכר, להוסיף את הדבש, ולזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
19
שכבת בחוזקה את האגסים במעטפת העוגה מוכן, כך שיש פערים מינימליים, mounding אותם מעט גבוה יותר במרכז.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
20
מסדרים את הסריג או עגול מאפה על גבי crimp לפי הצורך.
21
צנן את העוגה במקרר במשך 10 עד 15 דקות כדי להגדיר את הבצק.
22
בינתיים, מניחים את מדפי התנור בתחתית ובמרכז, מניחים תבנית אפייה מעוטרת על המתלה התחתון ומחממים את התנור ל-425 ° F.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
23
מברשת את המאפה עם ביצה לשטוף מעיל, ומפזרים את הכמות הרצויה של סוכר demerara.
מרכיבים שתצטרך
Demerara Sugar
(קיבלר)
24
מניחים את העוגה על תבנית אפייה מעוטרת על המדף הנמוך ביותר של התנור.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
25
אופים במשך 20 עד 25 דקות, או עד המאפה מוגדר ומתחיל חום.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
26
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-375 ° F, מעבירים את העוגה למרכז התנור וממשיכים לאפות עד שהמאפה הוא חום זהוב עמוק והמיצים מבעבעים, 30 עד 35 דקות יותר. בדוק את האגסים עם שיפוד או סכין חדה; הם צריכים להיות עדינים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
27
אפשר להתקרר לחלוטין על מתלה תיל, 2 עד 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
28
מגישים מעט חם או בטמפרטורת החדר.
29
העוגה תשמור בקירור במשך 3 ימים או בטמפרטורת החדר במשך 2 ימים.