קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת Junipear של ארבע ועשרים ציפורים שחורות

עוגת Junipear של ארבע ועשרים ציפורים שחורות
עוגת Junipear של ארבע ועשרים ציפורי שחורות היא A צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 367 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. אם יש לך קרח, סוכר דמררה, כתום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו ארבע ועשרים בלאקבירדס' ביצה 'N' גרוג פאי, עוגת שוקולד צ' ילי ירוקה של Four & Twenty Blackbirds, ו עוגת לימון שחור 'Blackbirds' ארבע ועשרים (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הקרום: מערבבים את הקמח, המלח והסוכר יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטניםחטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוסיפים את חתיכות החמאה ואת המעיל עם תערובת הקמח באמצעות מגרד ספסל או מרית.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
3
עם בלנדר מאפה, לחתוך את החמאה לתערובת הקמח, עובד במהירות עד חתיכות בגודל אפונה בעיקר להישאר (כמה חתיכות גדולות יותר בסדר; להיזהר לא overblend).
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מערבבים את המים, חומץ סיידר, וקרח בכוס מדידה גדולה או קערה.
מרכיבים שתצטרך
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מפזרים 2 כפות של תערובת מי קרח על תערובת הקמח, ומערבבים וחותכים אותו עם מגרד ספסל או מרית עד שהוא משולב באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
6
הוסף עוד מתערובת מי הקרח, 1 עד 2 כפות בכל פעם, באמצעות מגרד הספסל או הידיים שלך (או שניהם) לערבב עד הבצק מגיע יחד בכדור, עם כמה חתיכות יבשות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
7
לסחוט ולצבוט עם קצות האצבעות שלך כדי להביא את כל הבצק יחד, לפזר חתיכות יבשות עם טיפות קטנות יותר של תערובת מי קרח, במידת הצורך, כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
8
לעצב את הבצק לתוך דיסק שטוח, לעטוף פלסטיק, להכניס למקרר לפחות 1 שעה, רצוי לילה, כדי לתת את הקרום זמן רך.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטניםחטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
9
עטוף היטב, הבצק יכול להיות בקירור במשך 3 ימים או קפוא במשך 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
10
למילוי: יש מוכן ומקרר אחד מאפה מרופד 9 אינץ מחבת עוגה עגול מאפה או סריג למעלה.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
11
מיץ לימון ותפוז לתוך קערה גדולה, הסרת כל זרעים.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
12
הכינו את האגסים באמצעות מכונת קילוף תפוחים, או ליבה, לקלף, לחתוך אותם דק עם סכין חדה או על מנדולינה עד שיש לך על 5 כוסות פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
13
לדלות את פרוסות לימון ומיץ תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
קליפות מלימוןקליפות מלימון
14
מפזרים קלות עם 2 כפות של סוכר מגורען.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
15
להפריש כדי לרכך מעט ולשחרר כמה מיצים, 20 עד 30 דקות.
16
בקערה של מעבד מזון מצויד מצורף להב, לשלב את הנותרים 1/2 כוס סוכר מגורען, קמח, גרגרי ערער, קינמון, מלח, גרידת לימון; תהליך עד גרגרי ערער קצוצים וריחני.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
גרגרי ערערגרגרי ערער
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גסכגון Butterfinger, קצוץ גס
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
17
כדי להסיר כל חתיכות גדולות שנותרו של ערער ברי, לנער את תערובת הסוכר דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
18
משאיר מאחור כל מיץ עודף, להעביר את האגסים לקערה יחד עם תערובת הסוכר, להוסיף את הדבש, ולזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
19
שכבת בחוזקה את האגסים במעטפת העוגה מוכן, כך שיש פערים מינימליים, mounding אותם מעט גבוה יותר במרכז.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
20
מסדרים את הסריג או עגול מאפה על גבי crimp לפי הצורך.
21
צנן את העוגה במקרר במשך 10 עד 15 דקות כדי להגדיר את הבצק.
22
בינתיים, מניחים את מדפי התנור בתחתית ובמרכז, מניחים תבנית אפייה מעוטרת על המתלה התחתון ומחממים את התנור ל-425 ° F.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
23
מברשת את המאפה עם ביצה לשטוף מעיל, ומפזרים את הכמות הרצויה של סוכר demerara.
מרכיבים שתצטרך
Demerara SugarDemerara Sugar
(קיבלר)(קיבלר)
24
מניחים את העוגה על תבנית אפייה מעוטרת על המדף הנמוך ביותר של התנור.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
25
אופים במשך 20 עד 25 דקות, או עד המאפה מוגדר ומתחיל חום.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
26
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-375 ° F, מעבירים את העוגה למרכז התנור וממשיכים לאפות עד שהמאפה הוא חום זהוב עמוק והמיצים מבעבעים, 30 עד 35 דקות יותר. בדוק את האגסים עם שיפוד או סכין חדה; הם צריכים להיות עדינים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
27
אפשר להתקרר לחלוטין על מתלה תיל, 2 עד 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
28
מגישים מעט חם או בטמפרטורת החדר.
29
העוגה תשמור בקירור במשך 3 ימים או בטמפרטורת החדר במשך 2 ימים.

מרכיבים

2(חוֹרֶף)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)8ריבס, קצוץ טרי או קפואDemerara סוכר, לסיוםDemerara סוכר, לסיום1גדולביצה ביצה ביצה לשטוף עם 1 כפית מים וקמצוץ של מלח)ביצה ביצה ביצה לשטוף עם 1 כפית מים וקמצוץ של מלח)3(חוֹרֶף)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1(יכול להיות או להרחיק)קינמון טחוןקינמון טחון596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקג'לטין בטעם תותים של מותג jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג jell-o2(יכול להיות או להרחיק)גרגרי ערער יבשיםגרגרי ערער יבשים1(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1קליפות מלימוןקליפות מלימון1צביטהקמצוץ גרידת לימון מגורד דקקמצוץ גרידת לימון מגורד דק1מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות1קילוגרםעד 7 אגסים בינוניים טריים)עד 7 אגסים בינוניים טריים)2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה בלתי מרוסקקמח לכל מטרה בלתי מרוסק113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)(1 מקל) חמאה לא מלוחה קרה, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ(1 מקל) חמאה לא מלוחה קרה, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים קריםמים קרים