קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אגוז בצד המזרחי התחתון

עוגת אגוז בצד המזרחי התחתון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת אגוז בצד התחתון. מנה אחת מכילה 776 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 56 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך ביצים, שמנת, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: חמוצים חצי חמוצים בצד המזרחי של ניו-יורק, צ'יפס סלק עם רוטב גבינת עיזים: חקיין מלכי איסט סייד, ו תחתון שומן Crinkle - עוגת לערבב עוגיות פודינג.

הוראות

1
עוגה: הגדר מתלה באמצע התנור מחממים ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מעייל קל 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה מרובעות עם ספריי ירקות nonstick. קו תחתית עם קלף אפייה. בקערת ערבוב גדולה, לנפות את הקמח, אבקת אפייה, 1/4 כפית מלח, ו 1/2 כוס הסוכר יחד 3 פעמים. מערבבים את ארוחת המצות ואגוזי לוז קצוצים. יוצרים באר במרכז ומוסיפים את השמן, חלמונים, שמנת, ליקר אגוזים וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
ליקר אגוזיםליקר אגוזים
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
3
מערבבים עד רק מעורבב.
4
בקערת ערבוב נקייה ויבשה, לטאטא את החלבונים ביצה עם צביטות של מלח וקרם של טרטר עד שמנת, קצף ובקושי מסוגל להחזיק פסגות. בעוד מפזרים על כוס הנותרים של סוכר להקציף עד עקביות של קצף גילוח נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מקפלים 1/3 של חלבוני ביצה לתוך תערובת חלמון, ולאחר מכן לקפל את שארית הלבנים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
6
מורחים את הבלילה במחבתות מוכנות ואופים במשך 20 דקות או שזוף קלות, מרכז מעיינות בחזרה כאשר נלחץ קלות ובוחן עוגה יוצא נקי. הגדר את המחבתות על מדף להתקרר. העוגה הזאת עדינה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הסר מן המחבתות, אפילו לקצץ.
8
מניחים את העוגה על צלחת, בצד קלף למעלה, ולהפיץ שכבה של ריבת פטל בצד לחתוך של שכבה אחת. הפוך את השכבה השנייה על גבי ולהפיץ ריבה יותר על גבי.
מרכיבים שתצטרך
ריבת פטלריבת פטל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ריבהריבה
1
שים את השוקולד בקערה קטנה. מעל חום בינוני, להביא את השמנת לחלודה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד. עבודה מהמרכז החוצה, בעדינות לערבב עם מקציף כדי להמיס להתמזג. המשך ערבוב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
תן מגניב במשך 30 דקות עד להפיץ
4
כפור את העוגה ולסרק את הדף באופן דקורטיבי.