עוגת אגוז בצד המזרחי התחתון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת אגוז בצד התחתון. מנה אחת מכילה 776 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 56 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך ביצים, שמנת, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: חמוצים חצי חמוצים בצד המזרחי של ניו-יורק, צ'יפס סלק עם רוטב גבינת עיזים: חקיין מלכי איסט סייד, ו תחתון שומן Crinkle - עוגת לערבב עוגיות פודינג.
הוראות
עוגה: הגדר מתלה באמצע התנור מחממים ל 350 מעלות F.
מעייל קל 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה מרובעות עם ספריי ירקות nonstick. קו תחתית עם קלף אפייה. בקערת ערבוב גדולה, לנפות את הקמח, אבקת אפייה, 1/4 כפית מלח, ו 1/2 כוס הסוכר יחד 3 פעמים. מערבבים את ארוחת המצות ואגוזי לוז קצוצים. יוצרים באר במרכז ומוסיפים את השמן, חלמונים, שמנת, ליקר אגוזים וחמאה.
בקערת ערבוב נקייה ויבשה, לטאטא את החלבונים ביצה עם צביטות של מלח וקרם של טרטר עד שמנת, קצף ובקושי מסוגל להחזיק פסגות. בעוד מפזרים על כוס הנותרים של סוכר להקציף עד עקביות של קצף גילוח נוקשה.
מקפלים 1/3 של חלבוני ביצה לתוך תערובת חלמון, ולאחר מכן לקפל את שארית הלבנים.
מורחים את הבלילה במחבתות מוכנות ואופים במשך 20 דקות או שזוף קלות, מרכז מעיינות בחזרה כאשר נלחץ קלות ובוחן עוגה יוצא נקי. הגדר את המחבתות על מדף להתקרר. העוגה הזאת עדינה מאוד.
הסר מן המחבתות, אפילו לקצץ.
מניחים את העוגה על צלחת, בצד קלף למעלה, ולהפיץ שכבה של ריבת פטל בצד לחתוך של שכבה אחת. הפוך את השכבה השנייה על גבי ולהפיץ ריבה יותר על גבי.
שים את השוקולד בקערה קטנה. מעל חום בינוני, להביא את השמנת לחלודה.
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד. עבודה מהמרכז החוצה, בעדינות לערבב עם מקציף כדי להמיס להתמזג. המשך ערבוב עד חלקה.
תן מגניב במשך 30 דקות עד להפיץ
כפור את העוגה ולסרק את הדף באופן דקורטיבי.