קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות48
ציון בריאות1
מגזין

הפיצלים של ג'ינה

הפיצלים של ג'ינה
ג'ינה של פיצלים הוא ללא חלב וצמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 87 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 48 מנות סועדים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -3 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לכם שמן צמחי, אמרטו וקמח נוסף, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 35 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 16%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: פיצלים, איך להכין פיצלים, ו פיצלים דקים ופריכים.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את הביצים, הסוכר והשמן וערבבו עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, זרעי האניס, שמן האניס והמרכיבים האופציונליים אם רוצים, ומערבבים היטב ליצירת בלילה הומוגנית. מניחים בצד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מחממים את ברזל הפיצל עד שהוא חם מאוד.
מרכיבים שתצטרך
פיצלהפיצלה
4
יוצקים 2 כפות בלילה על המגהץ, סוגרים אותו ומחזירים לאש. מבשלים עד להזהבה, כ -2 דקות. חזור על הפעולה עד שכל הבלילה משמשת.

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לדרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו.
מיץ ריזלינג של דומיין לסורה מותסס ב 100% במיכלים אל חלד. בעודו על גביו, היין מתערבל ביד (ב) טונאז ' סור שקרים) פעם בחודש, למשך 11 חודשים. תהליך זה מפתח מורכבות נוספת של טעמים וניחוחות. לריזלינג היבש הזה יש ריחות של פריחת הדרים וגרידת לימון, מרובדים על החיך עם רמזים לאגס.ריזלינג זה משתלב היטב עם אמנדין פורל, צדפות גולמיות והוא אפריטיף מקסים.
מיץ ריזלינג של דומיין לסורה מותסס ב 100% במיכלים אל חלד. בעודו על גביו, היין מתערבל ביד (ב) טונאז ' סור שקרים) פעם בחודש, למשך 11 חודשים. תהליך זה מפתח מורכבות נוספת של טעמים וניחוחות. לריזלינג היבש הזה יש ריחות של פריחת הדרים וגרידת לימון, מרובדים על החיך עם רמזים לאגס.ריזלינג זה משתלב היטב עם אמנדין פורל, צדפות גולמיות והוא אפריטיף מקסים.
Domaine LeSeurre's Riesling juice is fermented 100% in stainless tanks. While on its lees, the wine is hand-stirred (bâtonnage sur lies) once per month, for 11 months. This process develops an additional complexity of flavors and aromas. This dry Riesling has scents of citrus blossoms and lemon zest, layered on the palate with hints of pear.This Riesling pairs well with trout amandine, raw oysters and is a lovely aperitif.