עוגת אגוז פריגורד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פריגור אגוז טארט. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 457 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך ביצים, אגוזי מלך, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: פונדו פריגורד, עוגת אגוזים, ו עוגת אגוזים פטל.
הוראות
לטאטא יחד קמח, סוכר ומלח בקערה גדולה (או דופק במעבד מזון). להתמזג חמאה עם קצות האצבעות או בלנדר מאפה (או דופק במעבד) עד תערובת דומה ארוחה גסה עם כמה גושים חמאה בגודל בערך אפונה. היכו יחד ביצה ו 3 כפות מי קרח עם מזלג ומערבבים לתוך תערובת קמח (או דופק) עד משולב.
לסחוט קומץ קטן: אם הבצק אינו מחזיק מעמד, להוסיף עוד מי קרח, 1/2 כף בכל פעם, ערבוב (או פועם) עד משולב. (לא overwork תערובת או מאפה יהיה קשה.)
לאסוף בצק יחד, עם מגרד מאפה אם יש לך אחד, ולחץ לתוך דיסק 5 אינץ'. צ ' יל, עטוף בניילון נצמד, עד חברה, לפחות 1 שעה.
מרדדים את הבצק בין 2 יריעות פלסטיק לעטוף לתוך סיבוב 12 אינץ'. (אם הבצק הופך רך מדי לעבוד עם, צמרמורת עד המשרד, 10 עד 15 דקות.) להתאים את הבצק למחבת טארט( להשליך פלסטיק לעטוף), לחיצה על הצד. הפעל סיכה מתגלגלת על הקצה העליון כדי לחתוך את הבצק העודף, ולאחר מכן לחץ על הצד כדי להפוך את הבצק לבוא מעט מעל קצה המחבת. להירגע עד המשרד, כ -30 דקות.
קו מחבת גיליון 4 צדדית עם נייר ולשים באמצע התנור. מחממים תנור ל 218°.
טוסט קל אגוזי מלך במחבת גיליון, על 5 דקות.
מעבירים לקערה ומחזירים מחבת לתנור.
קרם חום בסיר קטן מעל חום בינוני-נמוך.
להביא מים 1/2 כוסות סוכר לרתיחה בסיר כבד 3 ליטר על חום בינוני, ערבוב עד הסוכר מומס, ולאחר מכן לשטוף את כל גבישי סוכר מצד המחבת עם מברשת מאפה טבול במים קרים. מרתיחים, בלי לערבב, מסתחרר מחבת מדי פעם כך צבעי קרמל באופן שווה, עד ענבר.
הסר מהחום ומיד אבל לאט להוסיף קרם חם (זה יהיה בועה בזעם). לאחר בועות שוככות, מערבבים אגוזי מלך וחמאה ומבשלים מעל חום בינוני, ערבוב, 2 דקות.
יוצקים מילוי לתוך פגז טארט ומפזרים באופן שווה עם הנותרים 2 כפות סוכר.
אופים במחבת גיליון 25 דקות (לבדוק טארט לאחר 15 דקות, ואם העליון הופך כהה מדי כתמים, מכסה רופף עם רדיד).
הפחת את התנור ל-325 ° F ואופה עד למילוי מוגדר וחום זהוב עמוק וקרום זהוב, 10 עד 15 דקות יותר (מילוי עלול לשפוך על קצה כתמים).
טארט מגניב לחמם במחבת טארט, 30 עד 45 דקות, ולאחר מכן להסיר את הצד של מחבת (לא מגניב לחלוטין לפני הסרת צד של מחבת או טארט יידבק).
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
* הבצק יכול להיות מקורר עד 2 ימים.* טארט שומר, עטוף היטב בנייר כסף ומקורר, 1 שבוע.