קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אגוז פריגורד

עוגת אגוז פריגורד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פריגור אגוז טארט. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 457 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך ביצים, אגוזי מלך, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: פונדו פריגורד, עוגת אגוזים, ו עוגת אגוזים פטל.

הוראות

1
לטאטא יחד קמח, סוכר ומלח בקערה גדולה (או דופק במעבד מזון). להתמזג חמאה עם קצות האצבעות או בלנדר מאפה (או דופק במעבד) עד תערובת דומה ארוחה גסה עם כמה גושים חמאה בגודל בערך אפונה. היכו יחד ביצה ו 3 כפות מי קרח עם מזלג ומערבבים לתוך תערובת קמח (או דופק) עד משולב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
לסחוט קומץ קטן: אם הבצק אינו מחזיק מעמד, להוסיף עוד מי קרח, 1/2 כף בכל פעם, ערבוב (או פועם) עד משולב. (לא overwork תערובת או מאפה יהיה קשה.)
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3
לאסוף בצק יחד, עם מגרד מאפה אם יש לך אחד, ולחץ לתוך דיסק 5 אינץ'. צ ' יל, עטוף בניילון נצמד, עד חברה, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
מרדדים את הבצק בין 2 יריעות פלסטיק לעטוף לתוך סיבוב 12 אינץ'. (אם הבצק הופך רך מדי לעבוד עם, צמרמורת עד המשרד, 10 עד 15 דקות.) להתאים את הבצק למחבת טארט( להשליך פלסטיק לעטוף), לחיצה על הצד. הפעל סיכה מתגלגלת על הקצה העליון כדי לחתוך את הבצק העודף, ולאחר מכן לחץ על הצד כדי להפוך את הבצק לבוא מעט מעל קצה המחבת. להירגע עד המשרד, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
קו מחבת גיליון 4 צדדית עם נייר ולשים באמצע התנור. מחממים תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
טוסט קל אגוזי מלך במחבת גיליון, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מעבירים לקערה ומחזירים מחבת לתנור.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
קרם חום בסיר קטן מעל חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
להביא מים 1/2 כוסות סוכר לרתיחה בסיר כבד 3 ליטר על חום בינוני, ערבוב עד הסוכר מומס, ולאחר מכן לשטוף את כל גבישי סוכר מצד המחבת עם מברשת מאפה טבול במים קרים. מרתיחים, בלי לערבב, מסתחרר מחבת מדי פעם כך צבעי קרמל באופן שווה, עד ענבר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הסר מהחום ומיד אבל לאט להוסיף קרם חם (זה יהיה בועה בזעם). לאחר בועות שוככות, מערבבים אגוזי מלך וחמאה ומבשלים מעל חום בינוני, ערבוב, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
7
יוצקים מילוי לתוך פגז טארט ומפזרים באופן שווה עם הנותרים 2 כפות סוכר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
8
אופים במחבת גיליון 25 דקות (לבדוק טארט לאחר 15 דקות, ואם העליון הופך כהה מדי כתמים, מכסה רופף עם רדיד).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
הפחת את התנור ל-325 ° F ואופה עד למילוי מוגדר וחום זהוב עמוק וקרום זהוב, 10 עד 15 דקות יותר (מילוי עלול לשפוך על קצה כתמים).
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
טארט מגניב לחמם במחבת טארט, 30 עד 45 דקות, ולאחר מכן להסיר את הצד של מחבת (לא מגניב לחלוטין לפני הסרת צד של מחבת או טארט יידבק).
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
1
* הבצק יכול להיות מקורר עד 2 ימים.* טארט שומר, עטוף היטב בנייר כסף ומקורר, 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ