, המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-35 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 208 קלוריות. אם יש לכם שוקולד מריר של בייקר, אבקת סוכר, תערובת עוגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו עוגת תפוחים עם מילוי גבינת שמנת וציפוי פרלין, עוגת בננה אגוזים עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת גזר אגוז עם ציפוי גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
תהליך 2/3 כוס אגוזים מעבד מזון או בלנדר עד הקרקע דק. הכן את הבלילה עוגה לפי ההוראות על החבילה; מערבבים אגוזים הקרקע.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
יוצקים לתוך 2 (9 אינץ') מחבתות עגולות ריססו עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
4
אופים 25 דקות. או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכזים יוצא נקי. מגניב 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
סוכריות מצופות שוקולד
5
הסר עוגות מן המחבתות כדי מתלים חוט; מגניב לחלוטין.
6
בינתיים, לכסות גיליון אפייה עם נייר; תרסיס עם ספריי בישול. מביאים סוכר מגורען ומים לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני-גבוה; מבשלים על חום בינוני-נמוך 5 דקות. או עד חום זהוב עמוק, ערבוב מדי פעם. מערבבים באגוזים הנותרים; מורחים על תבנית אפייה מוכנה. מגניב לגמרי.