עוגת אגוזי פיסטוק
עוגת אגוזי פיסטוק עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.18 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 7 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל של 634 קלוריות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -5 יגידו שהוא הגיע למקום. אם יש לך סוכר חום, שמן צמחי, שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 20 דקות. זה הביא לך את כלמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מרהיב כף ציון של 29%. מתכונים דומים: עוגת פיסטוק, עוגת פיסטוק, ו עוגת שוקולד פיסטוק.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים ומקמחים תבנית צרור בגודל 9 אינץ'.
בקערה בינונית מערבבים יחד את תערובת העוגה והפודינג המיידי.
מוסיפים את השמנת החמוצה, השמן והביצים, מערבבים היטב.
יוצקים מחצית מהבלילה לתבנית המוכנה.
מערבבים את הסוכר החום, אגוזי המלך והקינמון, מפזרים מעל את הבלילה בתבנית. מכסים עם הבלילה שנותרה.
אופים במשך שעה 1 בתנור שחומם מראש, עד עוגת מעיינות בחזרה כאשר נגע קלות. מגניב במשך 15 דקות במחבת לפני היפוך על מתלה חוט להתקרר לחלוטין. כאשר העוגה מתקררת, אבק עם סוכר ממתקים.