עוגת אגס אסיאתית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי אגס אסיה. מנה אחת מכילה 440 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-20 דקות. גשו לסופר וקנו אגסים, חמאה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת בורבון אגס, סלט אגס ואשכוליות אסייתי עם סאקה גרניטן וסורבה אגס, ו אסיה אגס-איור צ'אטני (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים 2 כוסות קמח ומלח.
חותכים בקיצור, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד חלקיקים בגודל של אפונה קטנה.
מפזרים ג ' ינג ' ר אייל, 1 כף בכל פעם, משליך במזלג עד כל הקמח הוא רטוב ומאפה כמעט עלים בצד הקערה. לאסוף מאפה לכדור. תתחלקו לשניים. צורה לתוך 2 סיבובים שטוח על משטח מקומח קלות. לעטוף בניילון נצמד; לקרר כ 45 דקות או עד הבצק הוא מוצק וקר, אך גמיש.
תנור חום עד 500 ° F. בקערה קטנה, לערבב נשאר 1/3 כוס קמח, סוכר חום ואבקת חמישה תבלינים. בקערה גדולה, לזרוק בעדינות אגסים ומיץ לימון; מפזרים תערובת סוכר חום לזרוק שוב.
על משטח מקומח קלות, לגלגל סיבוב אחד של מאפה לתוך מעגל 2 אינץ ' גדול יותר הפוך 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית. מקפלים מאפה לרביעיות ומניחים בצלחת עוגה. לפתוח מאפה וקלות לצלחת, לחיצה חזקה על החלק התחתון ועל הצד. כפית מילוי לצלחת מצופה מאפה; נקודה עם חמאה.
לקצץ קצה תלוי של מאפה תחתון 1/2 אינץ ' משפת הצלחת.
מגלגלים סיבוב נוסף של מאפה. מקפלים לתוך רביעייה וחותכים חריצים כך קיטור יכול לברוח.
מניחים מאפה על מילוי ופתוח; לקצץ, חותם קצה חליל.
צחצח את הראש עם ביצה לבנה.
מניחים צלחת עוגה על סדין עוגיות.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-400 ° F.
אופים 45 עד 50 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב ומיץ מתחיל בועה דרך חריצים בקרום. מגניב על קירור מדף לפחות 2 שעות.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הקלטות השדה Chenin Blanc עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![הקלטות שדה Chenin Blanc]()
הקלטות שדה Chenin Blanc
טעמים של צדפות, תפוחים סבתא סמית, קמומיל ונרקיס.