עוגת אגס הפוכה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל אגס הפוך עוגה. מנה אחת מכילה 315 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא מספק כ 8 מנות . גשו לסופר וקנו שמנת, חמאה, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת אגס הפוכה, עוגת אגס הפוכה, ו עוגת אגס הפוכה.
הוראות
הפוך ציפוי: קליפה, רבע אגסים הליבה. לזרוק עם מיץ לימון. במחבת 9 אינץ', להמיס חמאה וסוכר.
הוסף אגסים; לבשל עד הטיפים נראים שקופים, על 8 דקות.
מחממים תנור ל 177°. Wrap מחוץ למחבת האביב 6 או 7 אינץ ' בנייר כסף; גריז בפנים. מסדרים אגסים במחבת ושופכים סירופ מחבת על גבי.
הכן את הבלילה: לנפות יחד קמח, זנגביל, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון, מלח וציפורן. תניח בצד. בקערה, לנצח סוכר וביצה עד רך ועבה, על 4 דקות.
מערבבים בדבשה וחמאה מומסת.
הוסף חצי מרכיבים יבשים, שמנת חמוצה ולאחר מכן שאר מרכיבים יבשים רק עד חלקה. לגרד את הבלילה למחבת על גבי אגסים מקוררים.
אופים 50 עד 60 דקות, עד קפיץ.
בואו מגניב במשך 2 דקות, ואז להפוך מגש על גבי מחבת להעיף unmold.