עוגת אגס טרי עם גבינה כחולה
עוגת אגס טרי עם גבינה כחולה דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 246 קלוריות. מתאים ל-9 מנות. אם יש לך אבקת אפייה, מרגרינה, אגס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלט אגס גבינה כחולה, סלט גבינה & אגס כחול, ו פיצת גבינה ואגסים כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 2/3 כוס סוכר, 1/2 כוס גבינה כחולה, מרגרינה בקערה; הכה במהירות גבוהה של מערבל עד חלקה.
מוסיפים חלב, חלבונים, וניל; לנצח היטב.
שלב 1 1/3 כוסות קמח ואבקת אפייה.
מוסיפים לתערובת גבינה, ערבוב רק עד לחלח.
מורחים את הבלילה למחבת אפייה מרובעת 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול. מסדרים פרוסות אגס בשכבה אחת ב 3 שורות על גבי הבלילה, הקשה על פרוסות אגס בעדינות לתוך הבלילה.
שלב 1/4 כוס קמח 3 כפות סוכר בקערה; לחתוך בגבינה שנותרה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד התערובת דומה ארוחה גסה.
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד השחמה.